2789
قبلا رژیمم خیلی سخت بود و ورزش هم روزی سه چهار ساعت پسرمم شیر میدادم عملا چیزی نمیخوردم الان کم خ ...

خیلی خوبی ...میخوام تردمیل بخرم اصلا از روش نیام پایین ...در کل خوبم اما لاغر شم خیلی خوبتر میشم 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باز الان همه افتادن رو رژ قرمز 😂😂 البته اینجا عروسی دوستم بود وگرنه من کلا ارایش نمیکنم 

اهاا اهاا...منم بیرون ارایش ندارم ولی واسه مجالس ترجیحاااا جیگری😉

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖
چه روانی حسودی بوده

کل کشور این سایتو میبنن شماهم ک نمیدونی چ کسی پشت مانیتور وگوشی نشسته کلی ام ادم مریض مذکر هس....قبلا میگفتن یکی عکسارو ذخیره کرده بود بعد عضو نی نی سایت شده وتایپک زده عکس هارو گزاشته اونجا زیرشم چرت وپرت نوشته

عکسای منم برداشته بودن برام مهم نیست عکس دردسر ساز نمیزارم

چقد بی فرهنگن واقعا.خب ب چه دردشون میخوره اصن

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

جان من ببین چشمت دقیق شبیه چشم عکس کاربریه

خوشگل خانم

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
کل کشور این سایتو میبنن شماهم ک نمیدونی چ کسی پشت مانیتور وگوشی نشسته کلی ام ادم مریض مذکر هس....قبل ...

من عکسی که میزارم  عکسی نیست که از پخش شدنش واهمه داشته باشم

رو پروفایلامم گذاشتم