2789

من خواستگار لر  داشتم ضرر کردم زنش نشدم ؟؟مسافرت بودیم یه شهر اطراف شهرمون از اونجا تا دم در دنبالمون کرد میخواستیم زنگ بزنیم به پلیس 😅😅😅😅😅شماره بابام گرفت رفت 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقتا کلیپس مد بود من دیوونه ی بزرگشم زدم تو سرم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
عالی هستی😨

اگ عالیم پ این قیافه چیه از افعال معکوس استفاده میکنی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
لباس کردیه اس میخوای ببینی؟

آها اونه؟  اونو ديدم داداچ حله 😆

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
ترکا عشقن😁 یادمه ی دوس پسر داشتم دوران جاهلیت😂 از تبریز بود نصف راه میگف زندگی میکنیم  ینی ...

عزيزم شوهر منم تبريزيه 😊

هركى امضامو ديد لطفا براى سلامتى مامانم صلوات بفرسته🙏 يه دنيا ممنون😘
من که ترک نیستم😂 فحش دادی؟😂

اتفاقا اولین چیزی به ذهن آدم میرسه ترک ترکیه ست ...احتمالا رگ خامسانی نداری اطراف سد گاوشان؟؟😉

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏