2789
یعنی واقعا به این علته!!!! اشتباه میکنی بنظرم وای چقد کنجکاوووو شدم😁 اخه ایرادی نداری چرا این ف ...

عزیزم همسرم خیلی سرتره ازم..همیشه بهم گفتن..حساس شدم شدید...ببخشید  شاید یوقت دیگ گذاشتم

خدایا شکرت..

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا کسی اصرار نمیکنه منم بزارم؟

چون تو مردی😂😂😂😂😂😂

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚
برو تا کار دست خودت ندادی😡😡😡😡😡

😞😟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
عزیزم همسرم خیلی سرتره ازم..همیشه بهم گفتن..حساس شدم شدید...ببخشید  شاید یوقت دیگ گذاشتم

چقد بده اینجوری فکر میکنی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

[QUOTE=4715642٩9  4] اصرار میکنم بانو لطفا لطفا😂😂😂😂[/QUOTE]

من.چییییی

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

خب بزار ديكه بيخيال

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹

من که ندیدمت ...یه مرد هیچ وقت سرتر از خانومش نیست چون اگه بود انتخابش نمیکرد ...حضرت آرامش (ث)

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
اون چطوريه؟؟

اونم يه برنامه اس از اپ استور دانلود كن 

شكلك هاى بامزه اى به صورت ميده 

ولى كلا خيلى ادمو تغيير ميده من قبلا داشتم ديگه پاكش كردم

هركى امضامو ديد لطفا براى سلامتى مامانم صلوات بفرسته🙏 يه دنيا ممنون😘