2789

عجب پوووووستی 😍😍😍😍

خیلیم خوشگلی😍😍😍

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریجون شماهم عکس بذار با لباس محلی 

میترسم دیگ والا

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

[QUOTE=47154496]بچه ها ی چیزی ذهنمو مشغول کرده همه ک خوشگلن...

اول كه اين عكسه دو بعديه در بهترين حالت و از بهترين زاويه معمولا عكس ميگيريم 

واقعي كه بشيم حركات و لحن حرف زدن و صدا هم بش اضافه ميشه و ميشه شكل اون شخص 

يه دختره تو كلاسمونه از نيمرخ عروسكه يعني عكسشو بذاره اينجا همه كف ميكنن اما از روبرو شبيه چنگال هيئت ميشه 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
باسنت ففط😂😂😂😂😂😂😂

دردو بلا باسن بچه م به هرچی نامرد دوروئه

باسنش تو حلقش😲

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

[QUOTE=47154496]بچه ها ی چیزی ذهنمو مشغول کرده همه ک خوشگلن... اول كه اين عكسه دو بعديه در بهترين ح ...

چنگال هیات 😂😂 ازین نازک کجا که تو سلف دانشگاه بود 😂😂😂😂

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
اینم شومل من😁😁😁

ای خداااا😍😍😍😍

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏