2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیا منو دیدن؟؟ زشت بودم؟ 😔

عزیزم‌من‌ندیدم اما زشتم بودی اینجا کسی نمیکه همه میگن‌خوشکلی اگ زشت بودی میگن چهره ات مهربونه یعنی زشتی😂

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
کیا منو دیدن؟؟ زشت بودم؟ 😔

انقدر ازت تعریف کردن گفتن شبیه گلشیفته ای باز میپرسی من زشتم؟! 😐

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

چه چشای نازی  

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزیزم‌من‌ندیدم اما زشتم بودی اینجا کسی نمیکه همه میگن‌خوشکلی اگ زشت بودی میگن چهره ات مهربونه یعنی ز ...

😂😂😂😂😂😂

خدایی نمیدونم هدفمون چیه عکس همو ببینیم نظر بدیم

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋