2777
2789
عنوان

معلمی یا دبیری 🌱📚

216 بازدید | 11 پست

کدومش قبولیش راحتتره؟

تفاوت حقوقش خیلیه ؟

با ازمون استخدامی بخوام برم حتما باید رشته خاصی داشته باشم برای هرکدوم؟ با رشته مشاورهم میشه ؟

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

من خودم به شخصه ارتباط با دانش اموز ابتدایی برام‌راحت تره تا دبیرستانی 

ابتدایی یه مقدار حقوقش بیشتره 

دبیری کل هفته نمیری 

رشته خودم روانشناسیه دبیری برنمیداره نمی‌دونم مشاوره 

ارشدی ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم به شخصه ارتباط با دانش اموز ابتدایی برام‌راحت تره تا دبیرستانی ابتدایی یه مقدار حقوقش بیشتره ...

نه هنوز تموم نکردم .خودمم دروس ابتدایی رو دوس دارم همم ک کامل از پسش برمیام 

برای اموزگاری رشته منو میشه ازمون داد ؟یا فقط میتونم مشاور مدرسه شم؟

بعد بنظرت از الان ک دانشجوعم میخوام بخونم واسه ازمون .چیا بخونم ک تغییر نمیکنه و خوبه از الان وقت بذارم 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

من برای دبیری میخوام شرکت کنم البته امسال نه سال بعد من خودم دبیری رو بیشتر دوست دارم هم اینکه بچه ه ...

حقوق اموزگاری بیشتره همم ک حس میکنم شاده

درکل میخواستم ببینم میتونم برم و از الان چیا بخونم وقت رو چی بذارم .(دانشجوعم)

نه هنوز تموم نکردم .خودمم دروس ابتدایی رو دوس دارم همم ک کامل از پسش برمیام برای اموزگاری رشته منو م ...

منابع که قطعا باز عوض میشه ولی بنظرم روان رشد و فنون و سنجش عوض نمیشه اینارو از الان بخون 

منابع که قطعا باز عوض میشه ولی بنظرم روان رشد و فنون و سنجش عوض نمیشه اینارو از الان بخون

منابع اموزگاریه یا کتب دانشگاهیم؟

من خودم به شخصه ارتباط با دانش اموز ابتدایی برام‌راحت تره تا دبیرستانی ابتدایی یه مقدار حقوقش بیشتره ...

سلام ببخشید که میپرسم چرا ارشد نمیگیرید تا تو خود حوزه ی روانشناسی مشغول بشید ؟ من فرهنگیان رفتم امسال همش پشیمونم چرا نرفتم روانشناسی ادامه تحصیل بدم موفق بشم و به درآمد و جاهای بهتر برسم و اومدم آموزش و پرورش با این حقوق داغون و شرایطش که جای رشد هم نداره

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.