2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مبارکه شروع مادرانگیت

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
ای جانم😍این خط جذاب، در واقع رد پاهای کوچولوشه! داره داد می‌زنه می‌گه:«مامانی من دارم میااام»😍❤️

عزیززززم 

چقدر کامنتت پر از انرژی مثبته 

اشکم در اومد🥺

خدا هرچی میخواد بهت بده🙏🙏🙏

بچه ها اینکه میگن بار اول اقدام نمیگیره به نظرم حرفه من اقدام اول این بی بی چکو داد بهم

عزیزم حرف نیست

من بارداری اولم همون ماه اول باردار شدم اما تو ۲۰ هفته از دستش دادم

بعد از اون۳ سال دنبال دوا دکتر بودم تا بلاخره به لطف خدا باردار شدم

الانم هر لحظه ترس اینو دارم که از دستش بدم

چون شما تجربه نکردی دلیل نمیشه که حرف باشه 

شما خدا رو شکر کن که زود خدا بهتون فرشته کوچولو داده

کسایی هستن که چندین سال بچه دار نمیشن