2821
2789
عنوان

آکادمی مهر

17652 بازدید | 30 پست

سلام وقتتون بخیر . من دانش آموز یازدهم هستم . از آکادمی مهر تماس گرفتن و گفتن فلان پکیج رو برنده شدین و در دسترس باشین تماس بگریم . دروغه یا خیر؟

مگه قبلا بهشون زنگ زدین یا چنین اکادمی میشناسین 

نه دروغه

چه رشته ای هستید

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

منم قبلا از کنکور اسان است همچین چیزی برنده شدم ولی چیزی برام ارسال نکردن

برای تبلیغات خودشونه جدی نگیر 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیر قبلا زنگ نزدم و نمیشناسم . من تجربی ام ممنونم بابت راهنمایی‌تون

خواهش میکنم

در دوران کنکور دقت کنید این موارد هست

و اینکه پر قدرت بخونید برای رشته ی خوب

وقتتون رو اینجا سپری نکنید اصلا 

اگر یازدهم هستید کلی وقت دارید برای یه رشته تاپ

من هم دانشجو پزشکی هستم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

خواهش میکنمدر دوران کنکور دقت کنید این موارد هستو اینکه پر قدرت بخونید برای رشته ی خوبوقتتون رو اینج ...

خیلییی خیلی ممنونم 

امیدوارم موفق باشین. من میتونم وقتتون رو بگیرم و چند تا سوال بپرسم ازتون؟ و اینکه کجا اگر میشه؟

من خریدم واقعی بود آموزش ها هم عالی بود واقعن آکادمی مهر امسال بیشترین رتبه برتر هارو تو کشور داشت از شبکه آموزش هم مسیر برتر پخش میشه روز های زوج 

ولی خب بعضی ها از موسسه میان سو استفاده میکنن اگه زنگ زدن بهشون بگین چجوری اعتماد کنیم بهتون اگه کلاه برداری باشه یا چرند میگه یا قط می‌کنه اصن روت 

اگه براتون فیش واریزی های هدیه همون روز یا یکی دو روز قبلو فرستاد شماره موسسه رو هم داد گفت استعلام بگیر عکس ثبت نام بقیه بچه ها رو از پنل هم فرستاد دیگه واقعی اساتید هم عالییی اگه گارد داشت و پیچوند اعتماد نکنیددد 

من دوستم همون پک ۴ میلیون خرید خیلی جلو رفت بعدشم رفت پک اصلی خرید با این که خیلی گرون بود ولی ارزش داشت رتبه س رقمی آورد 

من موندم سال برا امسال دیگه انرژی ندارم بخونم 🥲🥲

منم قبلا از کنکور اسان است همچین چیزی برنده شدم ولی چیزی برام ارسال نکردنبرای تبلیغات خودشونه جدی نگ ...

نه آکادمی مهر و تلویزیون شبکه آموزش پخش می‌کنه امسال از همه موسسه ها بیشتر رتبه داشت 

ولی زنگ میزنن باید بگین چجوری اعتماد میشه کرد دیگه راست باشه یا دروغ همونجا میفهمی دروغ باشه چرت و پرت میگه میپچونه بعدم هعی سوال بپرسی روت قط می‌کنه ولی واقعی باشه میفرسته همه چیو راحت اعتماد نکنید به هیچ موسسه ای ببین چجوری میتونی قانعت کنه 

بله ... هستند. با ما هم تماس گرفتند و به یک مشاور وصل کردند. این مشاور بعد از واریز پول شد مشاور ما! بعد از دریافت پول یک نفر اپراتور با فرزندم در تماس هست و کارش اینه یه برنامه الکی پر از اشکال می‌فرسته و فرزندم اون رو تصحیح و سپس آخر شب گزارش می‌فرسته همین. الان ۴ ماهه با این خانم در ارتباط هستیم ولی مشاور حداکثر ۵ بار با اصرار ما تماس گرفتن. آخرین بار هم با بی ادبی گفتن مزاحم نشید خانم ... گفتنیا رو به شما میگن! یعنی شما پول مشاور رو میدید بعدا همون مشاور باید ازش وقت بگیرید و دست آخر هم توهین بشنوید. حالا جالبی قضیه اینه موسسه هم وقتی پیگیری میکنی یک اپراتور جواب شما رو میده و هر دفعه قول پیگیری میده و بعد از چهار بار هنوز کسی از موسسه نه زنگ زده و نه تغییری در وضعیت داده شده! هیچکس هم پاسخگو نیست!! گفتن آخر هر ماه آزمون میگیرن بعد از چهار ماه یه تعداد سوال تستی فرستادن بعد از یک هفته پاسخنامه رو میفرستن و فرزند شما باید خطاها و درصدها رو محاسبه برای اپراتور تلفنی بفرستن!! یعنی کلا کشک! ۲۰م ناقابل از ما گرفتن فقط یه اپراتور تلفنی هفته ای یک یا دوبار پیگیری میکنن همین. هیچ مشاوری پیگیر نقاط ضعف و قوت فرزند شما نیست و موسسه هم هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنه. گولشون رو نخورید. با سپاس

بله ... هستند. با ما هم تماس گرفتند و به یک مشاور وصل کردند. این مشاور بعد از واریز پول شد مشاور ما! ...

سلام دقیقا همین مورد برای دخترم من هم پیش اومد و متاسفانه بعد افتادن تو دام این خانم مشاوره تلفنی پیام شما رو دیدم.دو ماه پیش خودشون با ما تماس گرفتن و از طرح نخبگان کلی مشاوره و وعده و وعید دادن.بعد گرفتن آزمونهایی دخترم جزو ۵ نفر انتخاب شد.بعد ثبت نام و واریز ۱۳ میلیون پول این خانم مشاور دیگه ما رو رها کرد و فقط پشتیبانش یه برنامه هفتگی میفرستاد و مشاوره روانشناسی گفته شده، کشف نقاط ضعف بچه،گرفتن آزمون ماهیانه و ارائه گزارش کار به والدین انجام نشد.بعد گذشت چند روز از یکماه خودم باهاشون تماس گرفتم که گفتن من وظیفه ای ندارم که به شما زنگ بزنم و باید با پشتیبان تا ۵ ماه ادامه بدید و بعد موارد گفته شده انجام بشه وقتی گفتم پس من این پول رو واسه چی ریختم با بی احترامی با ما برخورد کرده و تلفن رو قطع کرد.با موسسه هم تماس گرفتم که قول پیگیری داد ولی بعد سه روز هیچ خبری نیست.متاسفم که از احساسات خانواده ها اینطوری سوءاستفاده میکنن.رفتار لین خانم بر عکس وعده هاش باعث حس ناامیدی در دختر من شده.متاسفم که این افراد رتبه برتر و نخبه کشور ما محسوب میشن. 

سلام. اکادمی مهر 1403 به شما زنگ زده الانم به من زنگ زدن می‌شه بگین چجوری بوده و چیکار کردین؟

متاسفانه منم مثل شما به چند تا پیام مثبت سایت اعتماد کردم واینگونه نقره داغ شدم.خیلی مراقب باشید.