2777
2789
عنوان

ب مشکل خوردم

62 بازدید | 4 پست

خانوما واقعا حالم خوب نیست قبل هرچیزی ازتون میخوام ک برام دعا کنید دلم آروم بگیره ؛ 

من عاشق شدم در حد مرگ کسی ک باهاش تو رابطه هستمو دوس دارم شخصیت وابسته ای تو رابطه دارم خیلی اذیت میشم حتی با ی اخمش اونم ک اخلاقای عجیب این مدلی زیاد داره 

حالا اتفاقی ک افتاده اینه ک من ی آزمونی داشتم ک قبول نشدم قرار بود قبول شم ی عمل زیباید دارم انجام بدم ک خب مرحله بعد آزمونم سه ماه دیگه ست

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

که خب تو این سه ماه بایذ درس بخونم ک نمره بیارم ک بتونم ادامه دانشگاهمو برم در واقع الان خونه نشینم برای امتحان 

از اون طرف این شرایط پیش اومده همین آزمون همین وقفه تحصیلی ک افتاده همش برای عشقم بود خودش خبر نداره ولی من این سختیو کشیدم ک کنارش باشم 

انا مشکلم اینه ک الان اون بجای اینکه کنارم باشه بتونم سه ماه خوب درس بخونم برای من قیافه میگیزه قهرهه سرزنش میکنه 😭😭😭😭😭

از اون طرف خانوادم سرزنش می‌کنن بخاطر ی پسر عمر خودتو هدر دادی از ی طرف اونم سرزنش میکنه ک چرا قبول نشدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ساده ای کدوم دوست پسری وفاداربوده،بروبعدازچندسال میای میگی نامزدم محبت نمیکنه بروخودتوبدبخت کن

ببین من نمی‌دونم ته رابطم با این چیه شاید تموم شه شاید ازدواج کنیم الان بحثم اینه ک چیکار کنم بتونم تمرکز کنم درس بخونم از هر دو طرف خانواده و دوست پسر مورد حمله قرار گرفتم 

اصلااا حالم خوب نیست 

بایدم بخونم این سه ماهو