2777
2789
عنوان

شوهرم مخالفه درس بخونم

166 بازدید | 11 پست

من عاشق فرهنگیانم ۲۲ سالمه میخوام بخونم برا کنکور حتی بخدا پول کتاب هم مارن بهم داد خریدم اومدم پیش مادرم به شوهرم نگفتم میخام کتاب بخرم دیشب بهش گفتم کفری شد عصبی چیکار کنم صدرصد الان ب خانوادش گفت اوناهم الان مسخره میکنن نمیدونم چیکار کنم واقعا

میگه مگه کسی ک متاهل میتونه درس بخونه فلان بشین کارای خونه انجام بده درس واسه چیه ۴ ماهه عروسی کردم فکر نمیکردم باز ادامه بدم ولی الان بخدا خیلی دلم میخواد بخونم چطور راضیش کنم 

بگو یا زینب بگو یا حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید باهاش صحبت میکردی من ۲۱ سالمه ۴ ساله متاهلم شوهرم کلیم اصرار میکنه بخونم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

سلام منم متاهل بودم و پزشکی قبول شدم..

باید نظر شوهرتو جلب کنی که با درس خوندنت هیچی عدض نمیشه و همه چی رو روال و منظمه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

درس خوندن برای کنکور همینجوریشم سخت هست

با این شوهر شما چندین برابر سخت تر هم میشه

مطمئی میتونی با همه اینا کنار بیای؟!

میدونی که اراده فولادین میخواد

باید با چشم باز به مسیرت نگاه کنی

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

عزیزم ببخشید که اینو می گم از شما که گذشت برای بقیه.چرا وقتی می خواین درس بخونید ازدواج می کنید که از یک نفر دیگه اجازه بگیرین تازه موقعیت ازدواج بعد دبیر ومعلم شدن خیلی فرق می کنه

چرا هدفت رو گفتی ؟؟ وقتی میره سرکار درس بخون .به هیچ عنوان به کسی نگو ..یه روز بهش بگو پشیمونم کتاب خریدم .به یکی از دوستام فروختم .ولی نیومده کتابش رو بگیره ..

خودت هستی و رازی که بهش پایبند هستی .نباید بگی تا روزی که دانشگاه فرهنگیان قبول بشی ..ورودی دانشگاه فرهنگیان خیلی سخته .خیلی سخت .

اینو به همسرت حق بده .اون خانم خانه دار میخواست نه شاغل .

تو باید با محبت و عشق بعد از قبول شدن راضیش کنی