2777
2789
عنوان

خواستگارررر

173 بازدید | 19 پست

چطوری خواستگارمو جذب کنم؟؟

طرف مهندسه خیلی خفنه،چکار کنم بیشتر ازم خوشش بیاد؟

منظورم اینه که چطور رفتار کنم؟

چی خطابش کنم؟

میشه همه چیو بگین خیلی نیاز دارم!

اگر خواستگاری اومده که یعنی جذب شده دیگه 🧐

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت باش من زمانی اومد خاستگاریم خواستیم حرف بزنیم یه مدت بعد جواب بدم راجب هرچی حرف میزدیم فورا نه نمیگفتم🤭الکی میگفتم از چه بابت میگفت خوبه ک اول راجبش فکر میکنی یا اینکه کلا دوبار رفتم دیدمش تنها تا جواب بله رو ندادم نرفتم😐اونم خوشش اومده بود اون اواخر دیگه کلمه عزیزمو میگفت ولی من نه فامیلیمیشو میگفتم.

شخصیتا فرق داره شاید این اقای مهندس شما فکر کنه با کسی بری ببینیش زشته خوب نیست

من دایی دوستم بود دوستمو میبردم😐😂غریبه نبود 

کراش که نیست خواستگار هست به قول مامان بزرگم ننه سنگین رنگین حرفاتو بزن نه زیاد بخند نه زیاد اخم کن 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
خودت باش من زمانی اومد خاستگاریم خواستیم حرف بزنیم یه مدت بعد جواب بدم راجب هرچی حرف میزدیم فورا نه ...

آها اینم گفت؛به من گفت میخوای با خانواده ها حرف بزنم محرم بشیم بریم ترکیه آشنا شیم (مثله منو یه سفر ببره)

والا اسمِ کوچیکمو میگه بعد یه جان میندازه تهش😅😂

وای منو اسممو میگفت یه خانم مینداخت جلوش😂😂😂😂منم خیلی خودمو میگرفتم

ولی بعضیا میگن نه بابا خودشو میگیره به درد نمیخوره 

باید ببینی تقریبا چطوریه فکرش بازه باز نیست 

وای منو اسممو میگفت یه خانم مینداخت جلوش😂😂😂😂منم خیلی خودمو میگرفتمولی بعضیا میگن نه بابا خودشو م ...

ولی خیلی عاقله و محترمه

فکرشم خدایی بازه،همه چیم داره خونه و ...

آها اینم گفت؛به من گفت میخوای با خانواده ها حرف بزنم محرم بشیم بریم ترکیه آشنا شیم (مثله منو یه سفر ...

حواست باشه گاهی اوقات پسرا ادمو امتحان میکنن ببینن چقد پایه ای😐من شوهرم تو دوران اشنایی یهو واسم کتاب خرید😐🤔فقط میخواست ببینه من فقط از اینام طلا و چیزایه گرون خوشحالم میکنه یا کتاب ک سطح علمیمو میبره بالا هم دوس دارم😐شوهر من اون موقع استاد دانشگاه بود مهندسم هست

ولی خیلی عاقله و محترمهفکرشم خدایی بازه،همه چیم داره خونه و ...

ببین نمیدونم چندسالته از الان رک حرفاتو بزن بگو بحث زندگیه باید سنگامون رو وا بکنیم درستش اینه اون اول کامل خودشو بهت معرفی کنه چی داره چی نداره چی براش مهمه چی نیست

ولی حس میکنم اینکه محرم بشین برین ترکیه واسه اشنایی خوب نیست😐🤔همینجا اشنا بشین اگه جواب دادی محرم‌بشین و برین

چون شاید محرم شدی رفتی خوشت نیومد اصلا درست نیست

باز بستگی به فرهنگ خودتون داره

حواست باشه گاهی اوقات پسرا ادمو امتحان میکنن ببینن چقد پایه ای😐من شوهرم تو دوران اشنایی یهو واسم کت ...

خب الان پن چطوری رفتار کنم،تا کشته مرده ام شه؟😅😂😂

و اینوه من پیشنهاد ترکیه رو رد کردم کامل بهش گفتم من تا با کسی محرم نشم جایی نمیام حتی دست به نامحرمم نمیزنم