2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

دعانویسی که با موکل و اجنه خوب کار کنه اصلا وجود نداره

بری پیشش مشکل و بدبختی یکی دیگه رو میندازه سرت

مشکلاتت صدچندان میشه

سرکتاب باز کردن بدتر از دعا گرفتن🤦🏻‍♀️

چیزایی وارد زندگیتون میشه، سنگینی هایی بهتون میفته که اووووووف

چون خودتون ، با رضایت کامل، نام و نام مادر رو دادین و کسی ک راضی باشه، صددرصد گیراست..

تا خدا هست، تا سوره ها هستن، تا ذکر ها هستن، چرا دعانویس؟؟

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
تا خدا هس چرا بنده خدا🥲

چه ربطی داره تو نمیری به کسی بگی دعا کن برام؟ 

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

وای پناه بر خدا .خواهرم اهل دعا گرفتن بود.دعای مهر و محبت .دعای رزق .دعای همسر خوب برای دختراش.زندگیش نابود شد .وقتی تو دعا میخونی حالا چه به فارسی و عربی از خداوند طلب بخشش و رحمت میکنی .بزار این ارتباط قوی بمونه .

تو اینترنت خوندم زن به پیغمبر میگه برای مهر و محبت همسرم دعا گرفتم .پیغمبر میگه وای بر تو ..از من روی برگردان .

پس لطفا خودتون رو بیچاره نکنید .

دچار میانبر برای رفع مشکل نباش که خودت رو گرفتار کنی .این همه دعا توی مفاتیح .در ضمن اون زمان که ناامید میشی مشکلت حل میشه .بعضی وقت ها خدا مشکل میزاره که ما به واسطه اون باهاش ارتباط برقرار کنیم .

چه ربطی داره تو نمیری به کسی بگی دعا کن برام؟

اینکه به شما بگم دعا کن برام اون درست ولی اینکه به یکی بگم دعا بده بهم برا رفع حل مشکلم این میشه شِرک ورزیدن به خدا دعاگرفتن با طلب دعاکردن دوتا دنیای متفاوته عزیزم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

اینکه به شما بگم دعا کن برام اون درست ولی اینکه به یکی بگم دعا بده بهم برا رفع حل مشکلم این میشه شِر ...

آدما وسیلن

اخه خدا هرچی بهش مگم بهمم توجع نمکنه

حتما به صلاح نیس عزیزم درست میشه صبر صبر صبر 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤