2777
2789
عنوان

کمر درد شدییید

187 بازدید | 7 پست

سلام مامانی باردار

من الان تو هفته 20 هستم.تا 2 روز پیش همه چی عادی بود.الان 2 روزه کمر درد امانمو بریده..جوری که تو چند مرحله میشینم و خیلی عذاب اور بلند میشم.رفتم امروز دکتر..نبودش..اونقد درد امانمو بریده بود که بدون زنگ زدن رفتم و از شانسم 

منشیش گفت امروز خانم دکتر زود رفتن(((((

کسی تجربه داره؟؟بارداری سوممه و تو 2 تای قبلی اصلا اینجوری نشدم.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

زایمانهای قبلی طبیعی بودن ؟

من بارداری اولم از شدت کمر درد داغون میشدم

چون لگن میخواد خودشو آماده کنه واسه زایمان

و شکم وزنش زیاد میشه و ب کمر فشار میاد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
زایمانهای قبلی طبیعی بودن ؟ من بارداری اولم از شدت کمر درد داغون میشدم چون لگن میخواد خودشو آماده ...

نه.سزارین بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سزارین بودم ولی کمر درد شدید داشتم

الآن هم هفته چهارم هستم بازم کمر درد دارم اما خفیف

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

گاهی اوقات کمردرد نشونه ی ی درد دیگس مثلا عفونت مثانه و کلیه و مجاری ادراد یا مشکلات گوارش من دیسک دارم اما ی بار ی کمردرد عجیب گرفتم طوری ک انگار ی وزنه ب کمرم بسته بودن نشستن و بلندشد واسم عذاب بود بعدش ب ب دوستم ک گقتم گفت شاید عفونت مثانه داری رفتم دکتر فقط سفازولین داد خداروشکر خوب شدم عید بود دکتر خودم نبود

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
گاهی اوقات کمردرد نشونه ی ی درد دیگس مثلا عفونت مثانه و کلیه و مجاری ادراد یا مشکلات گوارش من دیسک د ...

ممنونم ازتون