2777
2789
عنوان

آتیش سوزی امشب اتاق خوابم

359 بازدید | 24 پست

سلام به همگی.من همیشه کنار تختم موقع خواب شمع و عود روشن میکنم با احساس درد سوزض دستم از خواب پریدم دیدم اتاق پررررر دود تشکم جر گرفته لحاف روم اتیش گرفته فرش کف پرده هوا کرده بودم همش میلرزیدم همسرم که خواب بود تو پذیرایی با جیغ داد صدا کردم که با کپسول محار اتش همه رو خاموش کرد 

من خیلی وقته از نی نی سایت رفتم اما آنقدر الان استرس داشتم حالم بده بود نیاز به هم صحبتی داشتم اکانت جدید زدم

وای خیلی حس بدین 

وای خدایا صد هزار مرتبه شکر خودت سالمی ، وسایل رو باز میشه خزید خودت از همه مهم تری . حتنا صدقه بذار کنار خواهر

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کاریه آخه شمع روشن میکنی مگه معبده

خدا رحم کرده صدقه بزار

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

وای خدایا صد هزار مرتبه شکر خودت سالمی ، وسایل رو باز میشه خزید خودت از همه مهم تری . حتنا صدقه بذار ...

اصلا یه حس عجیب غریبه نمی‌دونم نمی‌دونم دو رکعت نماز شکر گزاری خوندم باورم نمیشه اگر دستم نمی‌شوند از درد بیدار نمی‌شدم تموم بود در اتاق خواب هم چفت همسرمم نمیفهمید

خدا رو شکر به خیر گذشته فقط هزار بار خدا رو شکر کن بیدار شدی چون گاز مونواکسید کربن آدمو بیشتر تو خواب و گیجی و منگی فرو میبره واقعا معجزه بوده بیدار شدی و تا عمر داری دیگه از این کارا نکن

😁😁😁😁جالب بود اتاقت روی هوا رفته بعداز آتیش سوزی خیلی ریکس اومدی اینجا تایپیک زدی؟ آتیش سوزی تاثی ...

امیدوارم با جا گرفتن عشق در وجودت عزیز جان این حس بد کمانی رو پاک کنید بازم ممنون

تا پشیمونت نکنن از اومدن ب اینجا ول کنت نیستن😂

..........

نیاز به تخلیه روحی و هم صحبتی داشتم اتفاق برای دو ساعت پیشه من تایم خوابم 11 که خدارو شکر انسان های پاک تینت شمار بیشتری دارند کمی آروم شدم