2777
2789
منم گوشیم رمز داره ولی خیانت نمیکنم.

نه از اون لحاظ که یه چیزایی فهمیدم ولی برای اینکه مردک داشته باشم باید بتونم توی گوشی رو ببینم که نمیشه حتی از خود گوشی هم برنامه های توش رمز دارن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه از اون لحاظ که یه چیزایی فهمیدم ولی برای اینکه مردک داشته باشم باید بتونم توی گوشی رو ببینم که نم ...

عزیزم کاری نکن. رابطهٔ پدر و مادرت رو به خودشون بسپر. شاید حتی مادرت خودشون میدونن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیزم کاری نکن. رابطهٔ پدر و مادرت رو به خودشون بسپر. شاید حتی مادرت خودشون میدونن.

اونم یه چیزایی فهمیده ولی دیگه براش مهم نیست یه جورایی خسته شده که بخواد پیگیری کنه 

اونم یه چیزایی فهمیده ولی دیگه براش مهم نیست یه جورایی خسته شده که بخواد پیگیری کنه

پس شما دخالت نکن عزیزم.‌خودشون میدونن چطور با هم کنار بیان. برات سخته میدونم، ولی بهتره وارد درگیریشون نشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟