2777
2789
عنوان

لک بینی لانه گزینی

75 بازدید | 15 پست

سلام‌دوستان من الان روز ۲۵پری سیکلم هستم و امروز یه لک قهوه ای که ببخشید همراه با ترشح بود دیدم و شب هم یه اک صورتی اونم همراه با ترشح و تمام 

الان نه دردی دارم و‌نه حتی ترشحی هیچی 

من‌دور روز دیگه موعود پریودم 

به نظرتون‌میشه باردار باشم کسایی که خونریزی لانه گزینی داشتن میشه بگن 

ممکنه باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لکه بینی لانه گزینی داشتم ولییی خیلی کم بود قهوه ایی بود تا چند روز هم ادامه داشت

واس منم خیلی کم بود ..از بعد از ظهر تا الان ولی از ساعت ۱۰دیگه نداشتم 

شما باردار بودی؟

شما داشتید؟

بله.روزی که باید پریود میشدم و روز بعدش مثل شما

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

درد هم نداشتید ؟؟؟

من همزمان آنفولانزا گرفته بودم. کلا بدن درد و کمردرد شدید داشتم. نمیدونم دلیلش بارداری بود یا بیماری. چون فکر نمیکردم باردار باشم کلی هم امپول مسکن زده بودم و داروهای قوی خورده بودم‌. 

واس منم خیلی کم بود ..از بعد از ظهر تا الان ولی از ساعت ۱۰دیگه نداشتم شما باردار بودی؟

اره عزیزم باردارم انشاا…۲۰ روز دیگه زایمان میکنم

من فکر مبکردم دارم پریود میشم ولی پریود نشدم بی بی زدم مثبت شد رفتم آزمایش 

چقدر وقت بعد از خونریزی بی بی زدی؟عزیزم مبارک باشه

مرسی عزیزم 

من چون ناخواسته بود دقیقش یادم نیست چون چندبار بی بی چک زدم 

ولی به نظر شما کامل استراحت کن زیاد فعالیت نکن انشاا…که بارداری 

مرسی عزیزم من چون ناخواسته بود دقیقش یادم نیست چون چندبار بی بی چک زدم ولی به نظر شما کامل استراحت ک ...

منم ناخواسته است اگه باشه 

معذرت میخوام الانم چک‌کردم خودمو بازم لک‌ قهوه ای کمرنگ 

شما چند‌روز لک بینی داشتی؟

منم ناخواسته است اگه باشه معذرت میخوام الانم چک‌کردم خودمو بازم لک‌ قهوه ای کمرنگ شما چند‌روز لک بین ...

برای من خیلی کم بود در حدی که اگه نوار بهداشتی نمیزاشتم در طول روز شاید فقط لباس زیرم یکم لک می‌شد یا دستشویی لک میدیدم خیلی کم 

من طولانی بود ۱۰ روز لکه بینی داشتم نمیدونم چرا

برای من خیلی کم بود در حدی که اگه نوار بهداشتی نمیزاشتم در طول روز شاید فقط لباس زیرم یکم لک می‌شد ی ...

ممنونم واقعا که وقت گزاشتید منم اگه پریود نشم پنجشنبه بی بی میزنم اگه بودم میام میگم اینجا بهتون