2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی بچه

32 بازدید | 5 پست

سلام بچه ام 1 سالشه مریض شده چشاش اشک میاد دماغش ی موقع های کیپ میشه ی موقع هایی یکسره بینیش اب میاد منم مریض شدم ی طرف سرم خیلی درد می کنه با چشام علائمامون مثه همه چیکار کنم حتی نمی تونه شیر بخوره 

عزیزم دوش آب گرم و زود خشک کردن بچه میتونه به گرفتگی بینیش کمک کنه،یه پماد هست که تنده بهش ویکس هم میگن نمیدونم شما چی میگی بهش واسه پشت گوش بچه هم استفاده مسکنن،اونو به اندازه یه عدس بزن رو بینیش،اینجوری نفسش باز میشه،از قطاره هم که میتونی استفاده کنی و بعد با پوار بینیشو تخلیه کنی،امشبم هواست بهش باشه خدای نکرده تب نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دوش آب گرم و زود خشک کردن بچه میتونه به گرفتگی بینیش کمک کنه،یه پماد هست که تنده بهش ویکس هم م ...

وای خدا خیرت بده یکساعت داشتم تایپیک های بقیه رو می خوندم شاید راهی پیدا کنم ویکس جواب داد