2777
2789
عنوان

گوشی همسر

152 بازدید | 10 پست

گوشی همسر رو چک میکنید؟؟؟

اگه نه چرا اگه آره چرا

مگه زن و شوهر نباید از همه چی هم خبر داشته باشن

تعداد رای : 12
نظرسنجی
اره حتما
5
41%
نه اصلا
7
58%

آدم از ی جایی ببعد دیگه براش مهم نیس که چک کنه فقط بفکر خودشه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چک نمیکنم چون همش راجب کار کار چک چک حوصلم سر میره هرزگاهی شاید برم توی اینستا ولی رمزاشو بلدم کامل و پیامم دیر وقت بیاد من اول میخونم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه ،

اولا خوشبینم واسه چی باید گند بزنه؟ داره برا پیشرفت و اسایش خانواده زحمت میکشه رفتار خوبی داره مهربونه و و و و

ولی اگه داره گندی بالا میاره دو حالت نداره یا پشیمون میشه و رفتارشو اصلاح میکنه یا بالاخره لو میره و من و زندگیشو از دست میده 

پس چرا الکی اعصاب خودمو خورد کنم؟ 

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه

راستش رو بخوای من حتی یه نسخه از اینستاگرامش دارم که بدونم دقیقا چیکار می کنه اینم بگم بیست ساله که از عقدمون می گذره ! بحث اعتماد و این حرفا نیست کلا مایلم از همه چیز مطلع باشم 🥴

اما یه دوستی دارم که همی

شه میگه ندونی چخبره راحت تری پس چک نکن 😀

حالا باز الان شما هر طور خودت مایلی گلم

ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه ،اولا خوشبینم واسه چی باید گند بزنه؟ داره برا پیشرفت و اسایش خانواده زحم ...

خب اگه آدم ۵۰ سالش بشه و بفهمه دلش میسوزه که چه عمری رو هدر داده 

خب اگه آدم ۵۰ سالش بشه و بفهمه دلش میسوزه که چه عمری رو هدر داده

این مسیر رو هردو طی میکنیم . هرچی من از دست بدم اونم از دست داده مطمئن باش تو ۵۰ سالگی چیز دندون گیری نصیبش نمیشه

این مسیر رو هردو طی میکنیم . هرچی من از دست بدم اونم از دست داده مطمئن باش تو ۵۰ سالگی چیز دندون گیر ...

یعنی چی ؟

شما بفهمید ده سال مثلا خدا نکرده داشته بهتون خیانت میشده  ایشون چی رو از دست میدن ده سال خوش گذرونده و بجا اینکه همون لحظه مجازات بشه ده سال بعد مجازات شده

یعنی چی ؟شما بفهمید ده سال مثلا خدا نکرده داشته بهتون خیانت میشده ایشون چی رو از دست میدن ده سال خو ...

کاش میدونستم اتفاقی واست افتاده یا نه؟ خیلی دست و پاتو گم کردی و اشفته ایی

اینکه میگم ماه پشت ابر نمیمونه ینی همین ! زن ها همیشه حس ششم قوی ایی دارن من خودم هرگز گوشی همسر و رفت و امدهاشو چک نمیکنم ولی کوچکترین تغییر رفتاری ازش ببینم حدسم با ضریب خطای صفر درست از اب درمیاد که بیرون از خونه چه کاری کرده که نباید میکرده ‌

ده سال برای خیانت خیلی زیاده