2777
2789

میخواد ماشین بخره پول کم آورد بعد خانوادم گفتن ما از بانک پول برداریم بدیم اونم فهمید از بانک سود میگیریم گفت من به شرطی قبول میکنم ک سود و هر ماه واریز کنم هر وقتم نیاز شد ۱۰ روز قبل بهم بگین پول و برگردانم بهتون ما هم اوکی و دادیم از اونور بابام به مامان گفته میگی  چک بگیریم ازش  مامانم گفته زشته از داماد میخوای چک بگیری منم ناراحت شدم چند سال پیش به شوهر خواهرش پول داد از اون چک نخواست از شوهر من چک میخواست پشیمون شدم واقعا ولی دیگه کاری نمیشه کرد استرس دارم نمیدونم چرا 😔😔😔

خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید اصلا پول میدادید. و تو امور مالیش دخالت میکردید. از الان عادتش میدید که هر جا کم اورد شما هستید و کم کم بد ادا میشه. الان چون خجالت میکشه و خواسته وجهه خودشا حفظ کنه گفته سود میدم. دفعه های بعدی قشنگ میگه بم پول بدید. مگه زندگی ی روز دو روزه. 

خب بابات حق داره والا من ب شوهرم اصلا رو نمیدم از لحاظ مالی گیر هم باشه از خانواده ام نخواستم

اخه شوهر من خوش حساب قبلا پول نیاز داشت چک داشت بهش دادیم سر یه هفته برگرداند پولو

خدااااا
نباید اصلا پول میدادید. و تو امور مالیش دخالت میکردید. از الان عادتش میدید که هر جا کم اورد شما هستی ...

انه ما پولدار نیستیم ک الانم از وام ازدواجم دادیم فردا پس فردا پدر من پول اضافه نخواهد داشت ک بهش بده 

خدااااا
انه ما پولدار نیستیم ک الانم از وام ازدواجم دادیم فردا پس فردا پدر من پول اضافه نخواهد داشت ک بهش بد ...

خب مگه تو جهاز نمیخوای بخری؟ خودت مگه لازمش نداشتی؟ اگر وام ازدواجا بش دادی پس بگو قسطاشا خودش بده 

2790
2778
2791
2779
2792