2821
2789
عنوان

مشکل در رقص 🥲

94 بازدید | 11 پست

شاید به نظرتون مسخره باشه ولی من توی مجالس رفیقام رقصم نمیاد 🥲

و خب یجورایی زشته نه ؟ حتما پیش خودشون میگن اه چقدر پایه نیست ولی خب نمی دونم چیکارش کنم 

چند تا دلیل هست که نمی تونم باهاشون همراه بشم 

وقتی تو جمعشون هستم احساس سرخوردگی دارم و اعتماد به نفسم صفر میشه اخه همشون موفقن و هدفمند زندگی میکنن ولی من به دردنخورم 

یکی دیگه اش اینکه اونا خیلی ورجه وورجه میکنن تو‌ رقص حتی شیک هم میزنن 😂 ولی خب من بلد نیستم حتی رومم نمیشع 

نمی تونم باهاشون هم فاز بشم 

و همه اشون متوجه این موضوع شدن 

اگه عروسی هاشونم نرم هم بی احترامیه هم بعدا برا من نمیاد 

منم فامیل رقاص زیاد ندارم برا عروسیم 😂🥲مجردم ولی خببب 

۲۰ سالمه و جامعه ندیده هستم 🙂

حالا به عنوان خواهر بزرگم بگید چه کنم با این موضوع 

نگید سطح دغدغه اشو 

بقیه دغدغه هام باعث شده این شکلی شم 

کاربری دست دونفره ! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احکام رقص رو هم از دفاتر مراجع تقلید تون بپرسید 

اصل حکم خداست 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
از این پکیج های یادگیری رقص بگیر ببین یاد بگیر تو‌خونه اهنگ‌بزار خودتو باهاش تکون بده قر و فر خودش م ...

میرقصم هرروز 

تو مجالس فامیلا هم میرقصم 

تو جمع دوستام نمی تونم 

کاربری دست دونفره ! 
مرجع تقلید ندارم

انتخاب کن گلم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
چرا ؟ من خدارو باور دارم چرا کافی نیست و باید مرجع تقلید داشته باشم ؟

انسان در زمینه نیازمندی های خود به متخصصان هر رشته رجوع می کند. اگر بخواهد خانه ای بسازد به مهندس و معمار مراجعه می کند. اگر بیمار شود به پزشک مراجعه می کند. همین طور در تمامی نیازمندی های خود.

رجوع به متخصص به حکم عقل انسان است. عقل به انسان دستور می دهد این کار را بکن. قرآن هم همین مطلب را در آیه "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون"(1) بیان می کند. (اگر نمی دانید از اهل ذکر (متخصص) سؤال کنید.)

بنابراین رجوع به عالم یک حکم عقلی است. همان طور که عقلای عالم از ابتدا تا کنون این روش را عمل کرده اند.

در زمینه مسائل و احکام شرعی که یکی از نیازمندی های بشر است، طبعا باید به متخصص این رشته که فقها و علمای دینی هستند مراجعه کرد. این مراجعه را "تقلید" می گویند. پس تقلید از فقها خلاف عقل نیست بلکه از باب رجوع غیر متخصص به متخصص می باشد که حکم عقلی است. اگر کسی که باید تقلید کند، تقلید نکرده اعمالی را انجام دهد مانند بیماری است که خودسر دارو مصرف کند. چه بسا عوض این که بهبودی حاصل شود بیماری اش افزون شود. از امام عسکری (علیه السلام) آمده است:

"اما من کان من الفقها صائنا لنفسه حافظا لدینه مخالفا علی هواه مطیعا لامر مولاه فللعو ام ان یقلدوه؛ (2) از بین فقها آنان که حافظ و نگهبان دین اند و خود را از گناه و آلودگی حفظ می کنند و با هوای نفسانی مبارزه می کنند و مطیع اوامر الهی و جانشینان اویند، بر عوام لازم است که از آنان تقلید کنند".

مراد از عوام یعنی کسانی که در علوم اسلامی مجتهد و متخصص نیستند، گرچه در علوم دیگر متخصص باشند، مثلا اگر استاد دانشگاه یا پزشک در علوم اسلامی مجتهد نباشد باید تقلید کند، چنان که مرجع تقلید در مسائل پزشکی و مهندسی از پزشک و مهندس تبعیت و تقلید می کند.

چرا ؟ من خدارو باور دارم چرا کافی نیست و باید مرجع تقلید داشته باشم ؟

گلم وقتی خدارو باور داریم به حکم و حرفشم گوش میدیم درسته 

مثل بچه ای که بگه مامان عاشقتم دوست دارم باورت دارم که درست میگی اما وقتی نوبت به عمل برسه کاردرستی که مادر بهش سپرده رو انجام نده ....