2777
2789
عنوان

فلجه خوابه یا بختک😭😢😱

717 بازدید | 86 پست

5 دقیقه پیش کامل فلج شدم هیچ کار نمیتونستم بکنم صدای قلبم تا چشمامو میخواستم ببندم همچین بلند میشه قشنگ صدای قلبمو مینونستم توی گوشم بشنوم خیییلی تند میزد بعدش ترسیدم هیچ کاری نمیتونستم انجام بدم. صدای نفسام هم بردم بالا بلکه یکی بفهمه توی صدای نفسام به صورت نامفهوم گفتم یا علی چندبار بعدش رها شدم خداراشکر ولی خیییلی بد بود😱😱

نظر شما چیه به نظرتون بختکه یا فلجه 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب پهلو بخواب

نمیتونم😭عادت ندارم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

بختک و فلج خواب یکیه 

شبا به پهلو بخواب کمتر برات پیش میاد

زمانی هم که پیش اومد سعی کن یه انگشت دست یا پاتو تکون بدی 

اینطور زودتر نتیجه میگیری

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

برا من که بختک بود چون میدیدمش خیلی ترسناک بود

من قبلا میگفتم فلجه خوابه ولی وقتی دیدم یا علی گفتم و رها شدم گفتم حتما بختکه

بختک و فلج خواب یکیه شبا به پهلو بخواب کمتر برات پیش میادزمانی هم که پیش اومد سعی کن یه انگشت دست یا ...

اصلا بدن خشک میشه هییییچ کار نمیتونی انجام بدی

فلج خواب از نظر علمی میشه طبیعی بدنه و... 

بختکه یک موجوده میگن روی ادمه نمیزاره تکون بخوره 

این دوتا با هم فرق دارن

جن از امام علی میترسه منم همیشه اسمش رو میگفتم یا ایت الکرسی میخوندم رفع میشد قران بالا سرت بزار تا چند روز چون ممکنه تو این روزا برگرده

جن از امام علی میترسه منم همیشه اسمش رو میگفتم یا ایت الکرسی میخوندم رفع میشد قران بالا سرت بزار تا ...

چشم مرسی از راهنماییت❤️

اصلا بدن خشک میشه هییییچ کار نمیتونی انجام بدیفلج خواب از نظر علمی میشه طبیعی بدنه و... بختکه یک موج ...

نه عزیزم 

از نظر علمی جفتشون یکی هستن 

سرچ هم بکنی متوجه میشی

قدیمترا میگفتن بختک،الان میگن فلج خواب

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اره واقعا چرا هرچه تلاش و داد بیداد میکنی بیدار نمیشی تا اسم خدا یا ائمه‌ میاری انگار ی کوه ازروت برداشتن

خیلی بده منم اینطوری زیاد میشدم یه مدت پیش به خاطر استرسم بود دلیل زیادی داره ببین کدومه دلیلش که دی ...

چند سال پیش اینطوری شدم ولی حس میکنم بختکه

نه عزیزم از نظر علمی جفتشون یکی هستن سرچ هم بکنی متوجه میشیقدیمترا میگفتن بختک،الان میگن فلج خواب

بختک جنه 

فلجه خواب میگن از بدنه و... جن و رفتار بدن از نظر شما یکیه؟! 

اره واقعا چرا هرچه تلاش و داد بیداد میکنی بیدار نمیشی تا اسم خدا یا ائمه‌ میاری انگار ی کوه ازروت بر ...

دقیقاااولی ادم تا دم سکته میره