یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
غیر حضوری برای یازدهم رو توصیه نمیکنمکلاس زیاد هم صرفاً وقت آدم رو میگیرهفقط تست و نمونه سوال کار کن
پارسال مدرسه ام خوب بود آموزشش خیلی خفن بود ولی امسال مدرسه ام رو عوض کردم رفتم دولتی خیلی فرق داره با پارسال اصلا نتونستم با معلما ارتباط بگیرم نحوه تدریس و اینا..
درس هایی که ضعف داری با اساتید خوب ویدئو ببین و تست بزن
الان رو یازدهمت تمرکز کن کامل جمعش کن امتحان نهاییت رو خوب بده
تابستون دهم رو جمع کن
اگر برنامه ای نداری با برنامه راهبردی قلمچی پیش برو
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
سلام من به عنوان کسی که کلاس کنکور شرکت کردم و کلی هزینه کردم و ۱ سال هم پشت کنکور موندم نظرم اینکه کلاس کنکور شرکت نکنی و همینطور مشاوره مگر اینکه درسی مثل ریاضی که سخت شرکت کنی فقط ببین یعنی وقت تلف کردن شدید اگر خودت درس بخونی و فیلم ببینی بهتره و همینطور کتاب برای هر درس ۱ دونه بیشتر نخر همون چندین باز بخون موفقیت کنکور به اینکه تو تکرار مستمر داشته باشی اینو رعایت کنی برنامه ریزی داشته باشی تمام
یه آموزشگاه بود ..اون میگفت هم کلاس داره هم مشاور با مبلغ متوسطی ولی کلا نمیدونم چیکار کنم که بهتر ...
والا من با کلاس حضوری کامل مخالفم
اصولا به درد نمیخورن هم وقتت تلف میشه
مدرسه رو هم نمیدونم ریسکه نری به نظرم
ممکنه تو خونه افسردگی بگیری یا پشتت باد بخوره از درس دورشی
حداقل اگر مدرسه هم نخواستی بری مشاور بگیر یکی بالا سرت باشه
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||