2777
2789
عنوان

شرکت هرمیه چیه

200 بازدید | 14 پست

من تو تاپیک قبلم یک خانم رو تگ کردم گفتم دلم براش میسوزه برادرش ۲ ساله درگیر شرکت هرمی شده پلیس هیچ کاری نمی‌کنه یه نفر نوشت بازم این هرمی ها هست اینا چقدر ساده اند که رفتند داخل این هرمی.خب شاید اون بنده خداها نسبت به این موضوع ناگاه بودند‌.یعنی شما الان همتون میدونید شرکت هرمی چیه ،اطلاع دارید یا نه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کلاه برداری دیگه میدونی چند ساله این شرکتا بر ملا شده

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین چیکار می‌کنند چطوریاست؟ آخه برادر این خانم به هیچ عنوان نمیتونه نجات پیدا کنه چطوریاست چیکار میکنند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کلاه برداری دیگه میدونی چند ساله این شرکتا بر ملا شده

من خودم قبلاً نشنیده بودم انگار یه چند سال نبوده دوباره اوج گرفته،پلیس هم کاری نمی‌کنه که خانواده های ناگاه دیگه هم زندگی‌شون نابود نشه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

منم یه چیزایی درباره اش شنیدم اما دقیق نمیدونم چی به چیه اگر کسی میدونه لطفا توضیح بده که بقیه تو دا ...

اون خانم تو تاپیکش نوشته برادرش رو به بهانه کار دولتی کشوندن اونجا بعد پولش رو گرفتند،گوشیش رو گرفتند.ذهنش رو با جزو و کلیپ آموزشی شست و شو دادند.مثل گروگانگیر ها هم اونجا نگه‌ش داشتند.کلاً کارشون خطرناکه.خدا بهشون رحم کنه

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین چیکار می‌کنند چطوریاست؟ آخه برادر این خانم به هیچ عنوان نمیتونه نجات پی ...

قضیه اش مفصله ولی خلاصه میگم

ببین شما ب عنوان رئیس مجموع چندتا سرمایه گذار میاری و اون چندتا دوباره وصل میشن به چند نفر دیگه و این روند هی ادامه پیدا میکنه البته تا دو ماه اول پول خوبی گیر اون سرماگذار های اولی میاد 

بعدا ک پول ها جمع شد و چشم گیر شد رئیس  شرکت فرار میکنه و اون زیر مجموع ها گیر میوفتن و باید خسارت بقیه ما باختگان رو بدن 

آقا هستم
قضیه اش مفصله ولی خلاصه میگمببین شما ب عنوان رئیس مجموع چندتا سرمایه گذار میاری و اون چندتا دوباره و ...

خب این که یه چیزی مثل همون کار بازاریابی هست که باید زیرمجموعه داشته باشند بعد خب الان چرا برادر این خانم نمیتونه بیاد بیرون حتی گوشیشو گرفتند و سالهاست نمیدونند کجایه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من خودم قبلاً نشنیده بودم انگار یه چند سال نبوده دوباره اوج گرفته،پلیس هم کاری نمی‌کنه که خانواده ها ...

بله دقیقا الان با وعده کار دولتی و استخدام توی ناو های دریایی میکشونشون سمت خودشون بیشتر هم سمت شمال کشور اتفاق میوفته

آقا هستم
رفیق منم درگیرش بود ولی با زرنگی فرار کرد

خدا بهشون رحم کرد.چه مدت اونجا بودند و چطوری فرار کردند؟

خب این که یه چیزی مثل همون کار بازاریابی هست که باید زیرمجموعه داشته باشند بعد خب الان چرا برادر این ...

خب ببیند بعضی از این کارها فقط اطلاعات ورود میکنه و کسی نمیتونه بهش ورود کنه تا قضیه روشن بشه

آقا هستم
خب ببیند بعضی از این کارها فقط اطلاعات ورود میکنه و کسی نمیتونه بهش ورود کنه تا قضیه روشن بشه

آهااان همونه پس خیلی ممنون 

خدا بهشون رحم کرد.چه مدت اونجا بودند و چطوری فرار کردند؟

دو هفته اونجا بود به گفت ک پیشنهاد کار بهش شده و کارش خوبه من بهش گفتم ک این قضیه مشکوکه وقتی رفت تا ۴روز گوشیش خاموش بود بعد ۴روز زنگ زد گفت ی غذاهایی بهمون میدن ک جلو گاو بزارن نمیخوره  من بهش گفتم فقط جونتو بردار فرار کن شبانه با ی رکابی زیر شلواری فرار کرده بود 

آقا هستم