2777
2789
عنوان

خیانت

144 بازدید | 5 پست

خیلی خیلی نوشتنش برام سخته 

ولی راهنمایی میخوام

مامانم سالهاست به پدرم شک داره چند سال پیش خیانت در حد چت دیده بود که بخشید

ولی الان که صحبت میکنه میگه همیشه وقتی میخواستم از خونه بره بیرون و پدرم تنها میمونده خونه مادرم قبل رفتن و بعد از اومدنش تعداد ک…… ها رو میشمرده و میدیدم یکی کم شده و چندبار پیش اومده بود و پدرم هربار میگفت تو توهم میزنی و اشتباه میکنی

حالا اینبار مادرم فهمید و بروی پدرم آورد اولش قبول نمیکرد ولی هی بهش پیام و ویس میده که من اشتباه کردم تو حقت این نبود

ما بچه ها هممون ازدواج کردیم ولی وقتی رابطه ی پدر و مادرم که همیشه گرم و صمیمی بود میبینم اینجوری خراب شده و مامانم متنفر شده از بابام خیلی غمگینم

چهارروزه از زندگی افتادم

حالا مشورتی که باهاتون دارم اینه من برای مادرم با همراه من شماره اون طرفی که با پدرم در اوردم هیچ شبکه اجتماعی با خطش  نداره

از طرفی دوربین ساختمون از گوشی پدرم مادرم چندماهیه پاک شده و من از همسایه گرفتم به مادرم گفتم کس مشکوکی نرفته

ولی تو فیلم یه خانمی هست که از آسانسور میاد بره بیرون و تو پارکینگ راه خروجی رو اشتباه میره تو دستشم یه گوشی معمولی هست

بنظر شما فردا به پدرم زنگ بزنم بگم مامان شماره خانمه رو داده بهم منم از دوربین پیداش کردم دارم، الکی بهش بگم دوستم اسم و فامیل صاحب شماره رو پیدا کرده و دارم میرم شکایت کنم بخاطر دزدی از خونه( مامانم گفته یه چیزایی از خونه دزدی شده و اینجوری بابام خودشو لو داد)

بعد ازش بخوام بره پیش مادرم اعتراف کنه و سه دنگ خونه رو به نامش بزنه؟

کاربری قبلی۹۶/۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.