2777
2789
عنوان

انرژی منفی

153 بازدید | 14 پست

وااای توروخدا بس کنید دیگه ملت ایران چرا اینجوری هستن؟؟ هرجااا میری همه دارن از درد از بدبختی از بی پولی از نشدن از نتونستن حرف میزنن

چقدر انرژی منفی اخهه

احساس می‌کنم حتی اگه بدبختی و ناراحتی هم نباشه مردم سعی میکنن بزرگش کنن و فقط بگن ‌اره ما بدبختیم اره اخر همه چی نشدنه اره پول دراوردن سخته

بخدا روحیه ادم داغون میشه... یا دو نفر حرف میز‌ی از بدبختی باهات حرف میزنن میای نی نی سایت همه دارن مینالن استوری ها رو نگاه میکنی همش از غم و درد گذاشتن... یکمم مثبت باشید انرژی خوب بدید حرف خوب بزنید... تا کی غم و ناراحتی اخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان‌منم همینه فقط بدبختی میگه و میگه هوف

دقیقاااا مامان منم اینجوریه همین الان نشسته بودیم کلی حرف منفی می‌زنه حس و حال بد می‌ده رو اطرافیان هم تاثیر منفی میزاره راحت میشه

در حالیکه واقعا دلیل برای اون همه انرژی منفی وجود نداره اصلاا

دقیقاااا مامان منم اینجوریه همین الان نشسته بودیم کلی حرف منفی می‌زنه حس و حال بد می‌ده رو اطرافیان ...

واقعا 

بخس میگم زندگی خوبی داره دستت به دهنت میرسه 

از وقتی بابام میاد صحرای قیامتع فقط غر غر فقط داد فقط غر غد فقط داد و منفی بودن خسته شدم خیلی 

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

انرژی مثبت برا زمانی بود که دغدغه خیلی چیزا وجود نداشت..

به شخصه آدمی هستم به جای نالیدن از شرایط موجود و غرق شدن تو افکار منفی و شرایط، با انرژی خوب کلی تلاش می‌کنم برای تغییر شرایط حتی شده این تغییر خیلی کوچیک باشه

صد درصد با غر زدن و انرژی منفی دادن به خودم و بقیه شرایط هیچ تغییری نمیکنه و فقط زندگی برا خودم و بقیه سخت تر میشه

یه عده ادم هم هستن که اصلااا بدون هیییچ دلیلی همیشه ناراحتن و از بدبختی حرف میزنن 

واقعا بخس میگم زندگی خوبی داره دستت به دهنت میرسه از وقتی بابام میاد صحرای قیامتع فقط غر غر فقط داد ...

یا خدا🤦‍♀️

به نظرم بیشترین تایم رو تو اتاق خودت باش و به خودت انرژی خوب بده و سرگرم کارهای خودت شو چون واقعا تاثیر بد میزاره روت

یا خدا🤦‍♀️به نظرم بیشترین تایم رو تو اتاق خودت باش و به خودت انرژی خوب بده و سرگرم کارهای خودت شو چ ...

الانم شروع شدع خسته شدم خستم

اخلاقم روی رابطم با نامزدمم اثر گزاشته با اونم همیشه دعوا دارم

الانم شروع شدع خسته شدم خستماخلاقم روی رابطم با نامزدمم اثر گزاشته با اونم همیشه دعوا دارم

وای مثل منی😑 من تمام سعیم اینه کلا از این به بعد روی خودم جدا کار کنم و تمام اخلاقایی که برداشتم و همه رو بریزم دور 

وای مثل منی😑 من تمام سعیم اینه کلا از این به بعد روی خودم جدا کار کنم و تمام اخلاقایی که برداشتم و ...

میکی ها ایقدر سخته ایقدر سختهههه

من الان هعی سعی میکنم اثر نزاره نمیتونم نمیتونم 

از درد و غم گفتن آسونه.از شادی کمتر کسی بلده بگه، چه شعر، چه داستان، چه صحبت...چون آسونه. و اینجوری تخلیه میشن و روی طرف مقابل خالی میکنن بار منفی رو. خیلی بده و حق الماسه. کدوم شاعری رو‌دیدی از شادی بگه الان؟ یا داستان یا فیلم یا زندگی ها...هنر زندگی توی شاد بودنه. ماییم که باید با خودمون و عزیزانمون برعکس مردم انجام بدیم و با بچه هامون.