2777
2789

چندماهته?

ان شالله به سلامتی زایمان کنی

من خودم که تاروزاخرکارکردم فک کنم به خاطراون زاینان راحتی داشتم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه سعی کنین روزای آخر روزی نیم ساعت پیاده روی کنین تا میتونین سعی کنین پس درداتون خونه تحمل کنین تا داخل زایشگاه خیلی اذیت نشین خسته نشین یک سری ورزش ها هست انجام بدین روزای آخر روغن سیاهدانه زیر شکم و کمر ماساژ بدین برای خودتون روز زایمان شربت خاکشیر و عسل و خرما ببرین 

چندماهته?ان شالله به سلامتی زایمان کنیمن خودم که تاروزاخرکارکردم فک کنم به خاطراون زاینان راحتی داشت ...

عزیز ۳۶ هفته هستم خودمم فعالم زیاد خوب 

شکم اولمه سزارینم اوکیه دکترم 

من گفتم با طبیعی باشم خودم راضیم 

عزیز ۳۶ هفته هستم خودمم فعالم زیاد خوب شکم اولمه سزارینم اوکیه دکترم من گفتم با طبیعی باشم خودم راضی ...

سعی کنین حتما با پرسنل کار بلد برین من اولی راحت زایمان کردم دومی متاسفانه به خاطر ناشی بودن پرسنلم هم درد طبیعی کشیدم ۸ساعت هم جون و خودم وبچم به خطر افتاد لحظه آخر سزارین کردن به خاطر نابلد بودنشون بچمم ۵ روز بستری شد

من کارخاصی نکردم ولی زایمان راحتی داشتم بیشتر به بدنت و لگنت بستگی داره واینکه موقع زایمان برتم یه گازتنفسی اوردن که خیلی دردمنو کم کرد

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
سعی کنین حتما با پرسنل کار بلد برین من اولی راحت زایمان کردم دومی متاسفانه به خاطر ناشی بودن پرسنلم ...

اینکه دکترم گفت جوری باشه ی ماما همراه باشه کاربلد این خوبه ؟ اینجور منظورتونه

عزیز ۳۶ هفته هستم خودمم فعالم زیاد خوب شکم اولمه سزارینم اوکیه دکترم من گفتم با طبیعی باشم خودم راضی ...

پس اخراشه

والامن تجربه سزارین ندارم

منم شکم اولم بودوزایمان راحتی داشتم شکرخدا

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
هزینه این گازتنفسی رو هم جدا باید پرداخت کنیم

نه رایگان بود حتی امپول اپیدورالم رایگان بود ولی چون دیراوردن و زمانش گذشته بودگازاوردن

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید