2821
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 53 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا هرچی میپرسم میگه من که گفتم ولی اصلا بهم نگفته خداروشکر کاش منم بتونم

خدا پدرمادر اونایی که توی اینستگرام و یوتیوب و... آموزش رانندگی میزارن . بخدا بیشتر نکات مهم رانندگی رو از اونها یاد گرفتم . این مربیم هیچی ازش یاد نگرفتم فقط میگفت برو مستقیم برو دست راست برو چپ برو دنده دو و.. . ولی اصلا نمیگفت کی باید از دنده 2 بریم دنده 1 یا کی از دنده 3 بیایم دنده 2 و...

خدا پدرمادر اونایی که توی اینستگرام و یوتیوب و... آموزش رانندگی میزارن . بخدا بیشتر نکات مهم رانندگی ...

منم از اونجا یاد گرفتم وگرنه اموزش اینا بدرد نمیخوره فقط خودت باید تمرین کنی 

آره بخدا فقط سرکوفت میزد به من میگفت تو تنبلی زرنگ نیستی . گیج میزنی و... روحیه منو خراب میکرد

به منم خیلی میگه خنگی استعداد نداری بقیه کار آموزا من هم خوبن خیلی میگه واقعا حالم بد شده کاش بتونم گواهینامه بکیرم واقعا دیگه توان ندارم آنقدر از شروع به حرکت سرمن داد زده هز وقت سوار ماشین میشم اون صدا باهامه همش استرس دادم یکاری نکنم باز دعوا کنه 

به منم خیلی میگه خنگی استعداد نداری بقیه کار آموزا من هم خوبن خیلی میگه واقعا حالم بد شده کاش بتونم ...

عجب . برو شکایت کن ازش . بگو ایشون به من توهین میکنه . مگه آدم شخصیت نداره که خیلی راحت توهین بشنوه. 

به منم خیلی میگه خنگی استعداد نداری بقیه کار آموزا من هم خوبن خیلی میگه واقعا حالم بد شده کاش بتونم ...

خدا بهت صبر بده درکت میکنم منم مثل تو بودم خیلی  رواعصاب بود آموزش خوب نمیداد. ولی تو ای کاش اول تحقیق میکردی که کدوم آموزشگاه خوبه بعد میرفتی ثبت نام می کردی

عجب . برو شکایت کن ازش . بگو ایشون به من توهین میکنه . مگه آدم شخصیت نداره که خیلی راحت توهین بشنوه.

تصمیم گرفتم نرم دیگه بهش پیام دادم فرا نمیام صبر میکنم مربی دیگه بیاد تحمل ندارم ارزش نداره آنقدر اذیت بشم 

تصمیم گرفتم نرم دیگه بهش پیام دادم فرا نمیام صبر میکنم مربی دیگه بیاد تحمل ندارم ارزش نداره آنقدر اذ ...

آره . با یکی از اعضای خونوادت برو آموزشگاه بگو من ایشون رو نمیخوام . خوب توضیح نمیده سرم داد میزنه بداخلاقه و...

بخدا بعضیا با خوش اخلاقی و معربونی اینقدر خوب توضیح میدن که حد نداره

دقیقا دیگه شانسه من فعلا صبر میکنم به آموزشگاه میگم مربی دیگه بزارن عجله ای ندارم الان برای دانشجو ها شلوغه من که دانشگاه ندارم خلوت شد میرم هرچقدر فک میکنم ارزش نداره آنقدر توهین بشنوم 

2823
2791
2779
2792