2821
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 53 پست
خیلی اصلا اعتماد به نفس ندارم دیگه آنقدر روی ماشین حساسه تا خاموش کنم کلی توهین که ماشینم استارتش خر ...

دقیقا اونم اینطوریزبود.میگفت ب جایی بزنی فلان میکنم😒

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

چقد شبیه مربیه منه.اونم میرفت خونش چایی میخورد من تو ماشین منتظرش میموندم..بیرتدب رود میگفت راننده ا ...

مال منم همیشه میره اون وسط چیزی میخوره کاراشو میکنه دعوا هم داره منو از کار زندگی انداختی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مال منم همیشه میره اون وسط چیزی میخوره کاراشو میکنه دعوا هم داره منو از کار زندگی انداختی

میفهمم.مال من یه بادبزن هم دستش بود میکوبید رو پام با جیغ..برادرزاده مدیر اموزشگاه بود خرش میرفت

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

میفهمم.مال من یه بادبزن هم دستش بود میکوبید رو پام با جیغ..برادرزاده مدیر اموزشگاه بود خرش میرفت

من هی دستامو فشار میداد رو فرمون دنده میترسید ماشینش خط بیفته یکم سرعت از دنده که میرفتیم بیشتر می‌شد دعوا داشت ماشین خراب میشه 

یه من زیاد گفت آنقدر استرسی میکنه هی خاموش میکردم

عزیزم برو به مدیرآموزشگاه بگو دیگه توان ندارم ادامه بدم با ایشون یا مربی دیگه معرفی کنین یا ۷جلسه رو کم کنین پول رو برگردونین 

یبار واقعا پیاده شدم گفتم من نمیتونم دیگه آنقدر جیع داد کرد آبروم برد جلوی مردم یه جوری بود همه برگش ...

برو اموزشگاه خیلی جدی بگو این‌مربیان صلاحیت آموزش نداره بغیر اینکه با روح روان‌من بازی کرده کار دیگه ای نکرده ..ببین بعضی وقتا باید جلو یسری آدما کوتاه نیایی و از حق و حقوق خودت دفاع کنی چون اگه آدم مظلوم باشه همه میان بدونه میزنن به آدم میرن .دختر خوب از حق خودت همیشه دفاع کن از کسی ام نترس .موفق باشی

برو اموزشگاه خیلی جدی بگو این‌مربیان صلاحیت آموزش نداره بغیر اینکه با روح روان‌من بازی کرده کار دیگه ...

دقیقا باهاتون موافقم از بس کوته اومدم با خنده رد کردم کاراشو اینجوری شد همچنین عزیزم ممنون ازتوصیت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز