2777
2789
عنوان

طلاق

112 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من هشت ماه اومدم قهر با شوهرم کلی مشکل داشتیم مخصوصا بی مسیولیت بودنش و دست بزنش و عصبی بودنش بزرگترین مشکلمون بود

دیگه بقیه ش بماند تا برگشتم خونه پدرم بهش گفتم برو سر ی کار ی ماه بشین من بیام با صاحبکارت حرف بزنم ببینم رفتارو کارت چطوری برگردم سرکار نرفت بعدش ب پدر و مادرش گفتم پسرتون بی مسیولیت من آینده ای ندارم و امنیت مالی ندارم دو دنگ خونه بزنه اسمم برگردم ولی گفتن عاقل باشی برمیگردی بعدش کلی بی احترامی و حرف و تهمت بارم کردم 

چرا کاری نکردن که من برگردم اونا که از زندگیم و اخلاق پسرشون کامل خبر داشتن الان شوهرم و جلب کردم بخاطر مهریه واقعا فک نمیکردم بشه این

خوب شوهرت همینه که هست خونه هم به نامت کنن بی مسولیته، خودت را آماده کن چون داری جدا میشی

آماده م خیلی فقط واقعا انتظار نداشتم ب اینجا برسم کاش میشد برم عقب دخترم بی گناه این وسط 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آماده م خیلی فقط واقعا انتظار نداشتم ب اینجا برسم کاش میشد برم عقب دخترم بی گناه این وسط

ناراحت شدم که بچه دارید، وگرنه مردی که بعد این همه مدت نیاد دنبال زنش به خودشم تکونی نده یعتی درست بشو نیست، خانوادش هم میدونن چیه پسرشون بهتر از تو میشناسنش

ناراحت شدم که بچه دارید، وگرنه مردی که بعد این همه مدت نیاد دنبال زنش به خودشم تکونی نده یعتی درست ب ...

چرا خیلی اومد دنبالم 

من گفتم برو سر کار نرفت

گفتم خونه بزن ب اسمم که نزد

گفتم برو دکتر یکم اخلاقتو درست کن نرفت

میگه همینی هستم که هستم تو برگرد 

منم نرفتم دیگه 

دوسم داشت ی حرکتی میزد که من برگردم