2789
عنوان

جزوه رو چ رنگی 💚💙💛🧡❤

279 بازدید | 8 پست

من نمیدونم چ رنگ هایی خوبه در کنار هم باشن برای جزوه نویسی وقتی میبینم جزوه های دوستام چقدر رنگی  و قشنگن حسودیم میشه اصن نمیدونم کدوم رنگ ها رو برای جزوه استفاده کنم میشه نظرتون رو بدونم  ؟ 

من توی راهنمایی و دبیرستان سرجمع با ۷ رنگ

آبی کمرنگ

صورتی

بنفش

سبز

قرمز

سیاه

آبی 

مینوشتم رفتم دانشگاه برا اینکه مسخره تم نکنن آبی کمرنگ و بنفش و سیاه وآبی استفاده میکردم🤣🥰

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خز نکن الکی

ابی و مشکی و قرمز و سبز و آبی کمرنگ. سبز و آبی کمرنگ کنار هم معجزه ان. مشکی و سبزم همینطور. ولی قرمز و سبز یا قرمز مشکی کنار هم جالب نیستن

نارنجی هم بعضی وقتا شیکه

از بقیش خوشم نمیاد

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

[QUOTE=354649158]من توی راهنمایی و دبیرستان سرجمع با ۷ رنگ آبی کمرنگ صورتی بنفش سبز قرمز سیاه آبی  مینوش ...[/QUOTEنه میدونم مثلا ب نظرتون برای جزوه ریاضی چجوری رنگ ها رو کنار هم استفاده کنم 

مثلا سر تیتر درس چ رنگی باشه فرمولا را با چ رنگی بنویسم نکات رو رنگی کنم ؟ و مبحث درس توضیحاتش  رو چ رنگی

خز نکن الکیابی و مشکی و قرمز و سبز و آبی کمرنگ. سبز و آبی کمرنگ کنار هم معجزه ان. مشکی و سبزم همینطو ...

میدونم مثلا ب نظرتون برای جزوه ریاضی چجوری رنگ ها رو کنار هم استفاده کنم 

مثلا سر تیتر درس چ رنگی باشه فرمولا را با چ رنگی بنویسم نکات رو رنگی کنم ؟ و مبحث درس توضیحاتش  رو چ رنگی

میدونم مثلا ب نظرتون برای جزوه ریاضی چجوری رنگ ها رو کنار هم استفاده کنم مثلا سر تیتر درس چ رنگی باش ...

اینا دیگه سلیقه ایه. توی کاغذ باطله با همش امتحان کن هرکدوم جذاب تر بود

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

[QUOTE=354649158]من توی راهنمایی و دبیرستان سرجمع با ۷ رنگ آبی کمرنگ صورتی بنفش سبز قرمز سیاه آبی م ...

ببین من خودم فقط عناوین رو با خودکار رنگی مینوشتم چون بعضی خودکار رنگی ها خوندنشون رو اعصابت میره بهترین خودکار همون آب پررنگ معمولیه حالا سر تیتر یا یه خطی چیزی رو با خودکار رنگی بکش من اینطور بودم بعد خودکارهارو کنار هم ردیفی میذاشتم خودکار آبی و مداد و مشکی تو دستم بودم از چپ یکی رنگی برمیداشتم استفاده شد میذاشتم راست آخری همینطور به نوبت

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه