2777
2789
عنوان

فولیکول

177 بازدید | 11 پست

سلام

بچه ها من امروز سونوگرافی رفتم، فقط یه فولیکول دارم که اونم ۸ میلیمتره، تو تخمدان راستم، اینم بگم روز چهارم پریودیمه امروز، سوالم اینه که هردوتا تخمدان هم باید فولیکول داشته باشن ؟؟؟؟ و اینکه اندازه فولیکول چطوره تو روز چهارم پری

لطفاااات جواب بدید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری روز چهاردهم یه فولیکول بالغ بالای 20داری نگران نباش ولی سونو روز13 میرفتی خیلی بهتر بود

عجله کردم میترسیدم مشکلی داشته باشم چون پایین شکمم درد میکرد

منم اينبار رفتم سونو روز 4پری... البته پریودیم نامنظم بود بخاطر کیست رفتم.. خداروشکر کیست نداشتم و دوتا فولیکول 8داشتم... ک دكترم گفت تنبلی دارم... گفت تنبلی هم شاید مال دوران شیردهی یا کمبود شدید ویتامین D

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
تنبلی رو از چی تشخیص داد، فولیکول؟

آره عزیزم... ولی دقیق نميدونم 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی