راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم نیستم الان تو یه تاپیکی پست گذاشتم گفتم اینایی که میگن ظاهر مهم نیست من یه مستند دیدم کره جنوبی ها ادمهای خجالتی هستن و پدرو مادرها وقتی دخترانشون دانشگاه میخوان برن میبرن عمل زیبایی انجام بدن تا با اعتماد به نفس بیشتری برن سرکار و دانشگاه. خب اینایی که ادعا میکنن زیبایی مهم نیست برن کره جنوبی بپرسن چرا اینهمه عمل زیبایی تو کشورشون زیاده اینهمه وسایل ارایشی استفاده میکنن ؟ بخدا اینا همه حرفه که قیافه مهم نیست خیلی هم مهمه . اونایی که میگن یا مادر زادی خوشگلن یا عمل کردن کسی که مثل ما خوشکل نباشه درک نمیکنه فقط ۴ تا حرف فلسفی که تو مدارس و دانشگاهها میگن میزنه ولی در عمل این حرفها رو هیچکس قبول نداره مهربونی و صداقت و چهره واقعی اینا همه حرفه تو جامعه مردم گرگن تو جامعه کا فرما به زنا و دخترای خوشکل کار میده