2821
2789
عنوان

مشاوره

75 بازدید | 11 پست

بنظرتون مشاوره کمکم میکنه که هم مادرم یه خورده قانع بشه هم کمکم بکنه برم به کسی که دوسش دارم علاقمو بگم من وقت گرفتم اما میترسم برم با مشاوره حرف بزنم بکه فراموش کن و راه حلی نده بهم

توهم عاشق کسی شدی ک نمیدونه؟ 🤦🏻‍♀️

اره فقط مال من قضیه یه خورده فرق داره و گفتم برم پیش مشاور کمکم کنه هم به خودش بگم هم مامانم مخالف این شخص نیست موافقم زیاد نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره فقط مال من قضیه یه خورده فرق داره و گفتم برم پیش مشاور کمکم کنه هم به خودش بگم هم مامانم مخالف ا ...

رفتی پیش مشاور نتیجه هم تاپیک بزن 

خدای ماهم بزرگه دوستم،صبر داشته باش❤️✨️

حتما فقط میترسم‌مشاوره بگه نه نگو بهش و فراموش کن از این حرفا

من ک نمی‌تونم طرفو فراموش کنم ولی خب نمی‌خوامم بهش بگم بهش علاقه دارم🤦🏻‍♀️نمی‌دونم چیکار کنم 

من ک نمی‌تونم طرفو فراموش کنم ولی خب نمی‌خوامم بهش بگم بهش علاقه دارم🤦🏻‍♀️نمی‌دونم چیکار کنم

بنظرم برو بهش بگو واقعا حدی میگم من شرایطم یه خورده فرق داره وگرنه تا الان گفته بودم بهش برای همینم دارم میرم مشاوره که مامانم قانع بشه

مشاور میتونه بهت این جرات روبده که با مادرت مطرح کنی، نه اینکه با مادرت مطرح کنه

مادرم بهش گفتم مادرم در حریفان این قضیه هست فقط میکع بعدا ممکنه بزنه تو سرت اگه خودت بری بهش بکی ولی من واقعا میخوام برم بهش بگم دوسش دارم برای همین مشاور میخوام برم که کمکم کنه مادرم هم موافق هم مخالف میخوام مشاور یه خورده مادرم و نرم کنه بعدش از جواب مشاور میترسم بگه نه و فراموشش کن

مشاور میتونه بهت این جرات روبده که با مادرت مطرح کنی، نه اینکه با مادرت مطرح کنه

من فقط نمیخوام بعدا پشیمون شم که چرا نگفتم بهش شانسم امتحان نکردم 

از تنها چیزی که میترسم اینکه مشاور بهم بگه نگو بهش و فراموشش کن

بنظرم برو بهش بگو واقعا حدی میگم من شرایطم یه خورده فرق داره وگرنه تا الان گفته بودم بهش برای همینم ...

چندسالتونه شما؟ من نمی‌تونم مطرح کنم واقعا 🤦🏻‍♀️

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز