2777
2789
عنوان

با مرد ٣٨ ساله دوست شدم

204 بازدید | 7 پست

لطفا راهنمايي كنيد با مرد ٣٨ ساله وارد وابطه شدم اوايل خيلي نازمو ميكشيد و تحويلم ميگرفت يمدت با هم بودبم و ديديم بخاطر اختلاف سنى زيادمون نميتونيم همو درك كنيم و كات كرديم و قرار شد دوست بمونيم و الان اينطورى شده كه با دست پس ميزنه با پا پيش ميكشه با اينكه ميدونمم كسي تو زندگيش جز من نيست...چه كنم؟😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

٢٤

پیر پسرا هم اه و‌نفرین پشتشون هم بشدت لاششششی چون زیاد دختد بازی و زنبازی کردن و الان هم میخواد با روحو روانت بازی کنه که دیگه هیچوقت نتونی به پسری اعتماد کنی چون خودش سنش رفته بالا و تو جوونی بشدت حسودی میکنن پیر پسرا متخصص پیر پسرا هر سئوالی داشتی بپرس خیلی هفت خطن قشنگ یجوری با روحو روان دختر باز میکنن تا مدتها مجبور باشی بری روانشناس و به هیچ پسری دیگه نتونی اعتماد کنی اگه زرنگ هستی و گاگول نیستی توام بازیش بده ولی بدون همیشخ تو بازی این نره خر سن بالا هستی و گول نباید بخوری باید گولش بزنی حرصش بدی 💪

اسی میدونی چرا پیر پسرا میان سمت دخترای کم سن مثل تو، ببین پسرا هر وقت بخوان میتونن برن خواستگاری ولی دختر باید بشینه یکی بره سمتش پیر پسرا میتونستن ازدواج کنن نکردن مدام در حال عشقو حال و دختر بازی بودن یا صیغه کردن ،برای این میان سمت دخترای سن کم نه عشق نه علاقه اونا دیگه نه عاشق میشن نه علاقه ایی براشون مونده انقدر تنوع طلبن ،پیر پسرا میان سمت دخترا کم سن چون میخوان وقتی پیر شدن اون دختر سنش کم باشه و جون داشته باشه ازشون پرستاری و نگهداری کنه و مورد دیگه جوجه کشیه اکثرا پیر پسرای مردسالار فکر میکنن هر چی زن جوونتر باشه بچه سالمتر و کم خرجتره و سوم خر بودن و پولدوست بودن دخترای کم سن راحت گول میخورن