لطفا برای خوب شدن من یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برام دعا کنید که به دعاهاتون خیلی محتاجم اگر برام از ته قلبتون دعا کردید لایک کنید خوشحال بشم
خدا هزار برابر شو نصیب قلب مهربونتون کنه
فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
نماز شب آنقدر سفارش شده که حتی میشه قضاشو بجا آورد.
به حدی آثار و برکات داره که قابل وصف نیست.
و انسان به جایی میرسه که بگن الان برو اونرو دیگه باکی نداره و استقبال میکنه از فرشته مرگ.
امیدوارم مفید بوده باشه
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
من باردارم دوست دارم بخوانم ولی خیلی طولانیه سختمه سر پا وایسم میتونم نشسته بخونم به نظرتون؟
بله نشسته هم میشه
لطفا برای خوب شدن من یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️
من باردارم دوست دارم بخوانم ولی خیلی طولانیه سختمه سر پا وایسم میتونم نشسته بخونم به نظرتون؟
شما سرپا نیت کنید بسم الله الرحمن الرحیم بگید بعد بشینید و بقیه حمد و سوره بخونید و بقیه نماز هم نشسته بخونید.
کل یازده رکعت رو به این تربیتی که گفتم بخونید.
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
یعنی دورکعت تموم شد دوباره بلند بشم بسم الله بگم دوباره بشینم بقیه تا ۱۱ رکعت؟؟یا اینکه همون یه بار ...
نه هر دو رکعت جدا جدا.
خیلی اذیت شدی فقط دو رکعت شفع و یک رکعت وتر بخون.
یا اینکه ۸رکعت رو ۱۶ رکعت کلا نشسته بخون.