2777
2789
عنوان

جواب بدم به خارجی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاکتوس عزیزم من خیلی پیگیرتم ی بار جوابمو بده راجب منو ایدم چی حس میکنی ممد برمیگرده؟

بخدا حالم زیاد خوب نیس خودم و دیگ به کسی جواب نمیدم حلال کن 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

باشه 🥲انشالله حالت خوب شه هرچی زودتر

انشاللا برگشت داشته باشه 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

انگلیسی چه سختی‌یی داره که به فکر یادگرفتنش نیستی؟

بنده گفتم انگلیسی بلد نیستم؟

اتفاقا انگلیسیم‌کاملا فوله تعارف کردن اینجوری کلا برام خیلی سخته تو فارسیم نمیدونم چی باید بگم

متوجه شدید رفته خارج یا بیشتر توضیح بده؟

اگه همچین پستی نمیدیدم واقعا تعجب میکردم 😂🤣

خداروشکر که یادم بود اسم کشور رو نگم و جلوی خیلی از حرفای خاله زنکایی مثل شما رو موفق شدم بگیرم 🤲🏻

بنده گفتم انگلیسی بلد نیستم؟ اتفاقا انگلیسیم‌کاملا فوله تعارف کردن اینجوری کلا برام خیلی سخته تو فا ...

اولین چیزی که تو ترمای محاوره بعد تافل یا آیلتس میزارن همین تعارف کردنه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...