2777
2789
عنوان

خانومای گل

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 24 پست

اللهم عجل لولیک الفرج 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

سلام گلم لطفا برای دوستام هم دعا کن ممنونم❤️@ظهور313 @مهر_رخسار @خانمحاجآقا @مامان،مهدیار2 @گل_ن ...

خدا حفظت کنه قشنگ منننن😍🌸🌸🌸🌸 مرسییییی🌸🌸🌸🌸

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی خودتون هم سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید در پناه آقا 💚💕

😘😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

@afsooonn @baharrrrr400 @درمسیرخدا سلام دوستان عزیزم به یادتونم حاجت رواباشید ان شاالله

سلام عزیزم

ممنونم 😍

ان شالله‌ شما هم حاجت روا بشید..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزمممنونم 😍ان شالله‌ شما هم حاجت روا بشید..

😘😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

لطفا برای دوستام دعا کنید ممنونم @anabelkatanchi @نخودچی1403 @گل_پاییز_ام @هر_سقوطی_پایان_نیس @e ...

مرسی عزیزم.محتاج دعای خیرتونم♥

حاجتروای بخیر بشین🤲🏻

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

@برگ_در_آسمان‍ 

سلام عزیزم تاپیکت قفل بود و نشد نظر بدم مجبور شدم تگت کنم تا اینجانظرمو بگم، چون گفتی مردا نظر بدن به شوهرم گفتم و نظرش رو برات مینویسم اینجا:(اولین کاری که نباید میکردین اینه که اومدین توی فضای مسموم نی نی سایت و مشورت میخوایید،فکر نکنم اینجا کسی واقعا«راهنمایی درست»بشه چون فضا خاله زنکه و...

اگر تصمیم گرفتید با یک مرد برید زیر یک سقف و تا ابد باهاش زندگی کنید و تحقیقاتتون رو کردید و سوالاتتون هم پرسیدید و نظرتون مثبته،پس اون شخص رو به عنوان کسی که تا ابد با هم هستین و مورد تاییدتونه انتخاب کردین.و وقتی شخصی کسی رو به عنوان همسر انتخاب میکنه باید هر کاری که از دستش برمیاد برای طرف مقابلش بکنه،چه مردش چه زنش. این اخلاقتون بسیار پسندیدست و امیدوارم فضای مسموم نی نی سایت این اخلاق رو ازتون نگیره.هیچوقت خیلی از زن ها اینو نفهمیدن که مرد فقط و فقط و فقط از همسرش یه چیزی میخواد که اون«همراهی»و همپا بودنه و یه مرد برای همچین زنی میمیره و غالب این همراهی و همقدم بودن توی دوران عقده. و این کار شما دقیقا یعنی همین،یعنی با هم ساختن.و چون همونطور که گفتم و جنس خودم یعنی مرد هارو میشناسم میدونم همه کار براتون میکنه،به شرطی که ادم اشتباهی انتخاب نکرده باشید که با همون«تحقیق کردن» و «پرسش سوالات» که بالاتر گفتم و توکل بر خدا ان شا الله که ادم اشتباهی نصیب ادم نمیشه.کسی که وارد یک زندگی میشه دیگه این حرفارو نداره و باید پشت همسرش باشه،چه مرد و چه زن.پس این اخلاقتون رو حفظ کنید و بدونید که کارتون خیلی درسته.)

ببخشید طولانی شد عزیزم این تجربه شخصیه من بود که هنوز برای اینکه پشت شوهرم نبودم دارم توزندگیم اذیت میشم نخواستم اشتباه منو تکرار کنی چون خیلی عاقل تر ازمنی خوشبخت بشی😘ببخشید تگت کردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

😘😘حاجت روابشی عزیزم این تاپیک برای قبلا هست یه پست نوشتم براهمین اومد بالا ببخشید♥️