لیلی_مجنون_نینی مدیر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 2667 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 524 پست سلام من 2،3روزازوقتم گذشته بنظرتون آزمایش بدم یازوده هنوز فقط ترشح دارم ..لطفا دعام کنین بیشتراز اونی که فکر کنیدمحتاجم به دعا . 💞خدایا عاشقتم💞 1396/08/01 | 15:58 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_مجنون_نینی مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 2667 منم پریود شدم😅😅😅 خوب شد بالاخره شدی این ماه دهن من ک سرویس شد بخاطر پری😅😅😅 💞خدایا عاشقتم💞
لیلی_مجنون_نینی مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 2667 برای ازمایش بایدناشتاباشه ادم؟؟ نه لازم نیست ناشتاباشی 💞خدایا عاشقتم💞
mozhinaa عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 269 من بعد از اون ماجراها اول اردیبهشت فهمیدم باردارم .انشالله که شماها هم باردار باشید تا الان دیگه کاش بیایید بگید خوشحال بشم.😙😙😙
ziziiii عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 مبارکه منم یک روز از پریم میگذره دیروز بی بی زدم منفی بود،دوباره فردا میزنم ببینم خدا چی میخواد،فقط نمیدونمچرا دلم همش ضعف میره دیشب داشتم شام میخوردم ولی بازم ضعف میرفت دلم،صبحم که پاشدم امروز انگار دارم از گرسنگی ضعف میرم مثل کسی که شام نخورده میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
عسل_____ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6071 من بعد از اون ماجراها اول اردیبهشت فهمیدم باردارم .انشالله که شماها هم باردار باشید تا الان دیگه کاش ... سلام عزیزم مبارکههه خیلی خوشحال شدم دعامون کن ما هم باردار بشیم تا خدا هست به عالم چه نیازست
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 سلام کیا هستن هنوز لیلی-مجنون هستی؟ سلام عزیزم لیلی مجنونم فعلا من که خبری نیست ولی واسه تو خیلی خوشحال شدم گلم مبارکه سالم بغل بگیریش یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
عسل_____ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6071 سلام عزیزم لیلی مجنونم فعلا من که خبری نیست ولی واسه تو خیلی خوشحال شدم گلم مبارکه سالم بغل بگیریش من بعد از اون ماجرا وقتی پری شدم پیاز درمانی کردم و قرص ویتاگنوس مصرف کردم اما تا خدا هست به عالم چه نیازست
عسل_____ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6071 اما پیاز درمانی باعث شد هورمونم بهم بریزه و پرولاکتینم رفت بالا اونوقت تا یک ماه و نیم فقط لکه بینی داشتم زدم همه چی بهم ریختم😄 تا خدا هست به عالم چه نیازست
عسل_____ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6071 اما بعدش رفتم دکتر و قرص داد هم پرولاکتینم و هم پریودیم منظم شد ولی این ماه باز شش روز تاخیر افتاده پریم تا خدا هست به عالم چه نیازست
عسل_____ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6071 سلام عزیزم لیلی مجنونم فعلا من که خبری نیست ولی واسه تو خیلی خوشحال شدم گلم مبارکه سالم بغل بگیریش خودت چی چیکار کردی چه دارویی مصرف میکنی؟ تا خدا هست به عالم چه نیازست
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 من بعد از اون ماجرا وقتی پری شدم پیاز درمانی کردم و قرص ویتاگنوس مصرف کردم اما من این ماه قرص ویتاگنوس خوردم و بعداز اون ماجرا خیلی وزن کمکردم یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام