2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 524 پست
دوستای گلم جواب آزمایش منفی بود. امشب هم میرم سونوگرافی دیگه فقط گزینه کیست و عفونت روی میزه😀😀😃😃 ...

ب عفونت باشه من ک معذرت میخوام میدونم ک دارم صددرصداز ادرارم.. یعنی عفونت باعث میشه 1 ماه عقب بندازی؟من کلا ازباشگاهم موندم بخاطرعقب انداختنم دندونم قراربود پرکنم پولشو دادم مرحله اول 1ماه پیش انجام شده دندانپزشک گفت برام نامه بیار ک بارداری یا نه ازهمه چیم موندم ...بتات چندبود 

💞خدایا عاشقتم💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب عفونت باشه من ک معذرت میخوام میدونم ک دارم صددرصداز ادرارم.. یعنی عفونت باعث میشه 1 ماه عقب بندازی ...

بتا زیر 1 .

الانم از سونو میام گفت دوتا تخمدانت کیست ریز آورده برای همین پریود نشدی.

بتا زیر 1 . الانم از سونو میام گفت دوتا تخمدانت کیست ریز آورده برای همین پریود نشدی.

رفتی دکتر آمپول بزنی؟من موعد دومین پریودمه دل درد شدید هی میگیره و ول میکنه صورتمم جوش زده پری شدنی اینجوری میشم

💞خدایا عاشقتم💞

رفتی دکتر آمپول بزنی؟من موعد دومین پریودمه دل درد شدید هی میگیره و ول میکنه صورتمم جوش زده پری شدنی ...

سلام امروز میرم دکتر منم حسابی جوش زدم ، منم موعد پریود دوم هستم ولی خبری نیس وقتی تخمکگذاری نشده باشه پریود هم نمیشم تا آمپول نزنم.

تو هم زودتر برو سونو کن که اگه حامله ای مشخصه دیگه اگه هم خدایی نکرده کیست باشه زودتر بفهمی و درمان بشی .

کاش همون اول رفته بودم سونو الان یک ماهم قرص خورده بودم .

سلام امروز میرم دکتر منم حسابی جوش زدم ، منم موعد پریود دوم هستم ولی خبری نیس وقتی تخمکگذاری نشده با ...

سلام منم امروز میرم دکترمنم17ام سونورفتم دیگه کیست ک نداشتم ولی گفتن 1هفته بعددوباره تکرار کنم نرفتم

💞خدایا عاشقتم💞

سلام منم امروز میرم دکترمنم17ام سونورفتم دیگه کیست ک نداشتم ولی گفتن 1هفته بعددوباره تکرار کنم نرفتم

من رفتم دوتا آمپول پروژستروژن 50 داد دکتر که زدم ، قرص متفورمین داد و قرص جلوگیری برای دوماه بعد از پریود شدنم بخورم. 

ایشالله که همه ی اونایی که اقدام میکنن نتیجه بگیرن .من دیگه پرونده ام بسته شد برای همتون آرزوهای خوب دارم.😘😘😘❤❤❤

من رفتم دوتا آمپول پروژستروژن 50 داد دکتر که زدم ، قرص متفورمین داد و قرص جلوگیری برای دوماه بعد از ...

عزیزم منم وقت گرفتم پیش دکترم کاش ب منم قرص جلوگیری بده

💞خدایا عاشقتم💞

من رفتم دوتا آمپول پروژستروژن 50 داد دکتر که زدم ، قرص متفورمین داد و قرص جلوگیری برای دوماه بعد از ...

منم رفتم دوتا آمپول داد یکی امروز زدم یکی فردا قرص داد از روز16پری شبی یکی..

💞خدایا عاشقتم💞