2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 524 پست

شماها که سونو میدین هزینه اش چقده ؟ من آزاد سوال کردم گفت 120 تعجب کردم دکتر گفت یکبار دیگه آز بده اگه منفی شد برو سونو اگه مثبت شد با توجه به بتا باید بگم کی بری سونو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماها که سونو میدین هزینه اش چقده ؟ من آزاد سوال کردم گفت 120 تعجب کردم دکتر گفت یکبار دیگه آز بده ا ...

ان شاءالله ک مثبته من سونوم 60تومن شد بادفترچه نیروهای مسلح

💞خدایا عاشقتم💞

شماها که سونو میدین هزینه اش چقده ؟ من آزاد سوال کردم گفت 120 تعجب کردم دکتر گفت یکبار دیگه آز بده ا ...

عزیزم دکترت نگف ازچی میتونه باشه این عقب افتادن؟البته انشاءالله ک باردارباشیم ولی بجز اون بارداری وکیست نگفت ازچی میتونه باشه 

💞خدایا عاشقتم💞

سلام . من خیلی غمگینم. دو هفته از پریودم عقب افتاده . البته این چند ماهی که شروع به اقدام کردم همش عقب جلو میشه. هفته پیش رفتم دکتر بهم قرص پروژسترون داد روزی ۳ تا بخورم که پریود شم اما یه هفته گذشت و نشدم. بی بی چک هم همش منفیه. چیکار کنم. 

یکی راهنمایی کنه لطفا   

اللهم صل علی محمد و آل محمد  
نه . با بی بی چک ده بار امتحان کردم. همش منفی بود. گفتم الکی نرم آزمایش سوزن بزنم به دست بیچاره ام

ان شاءالله مامان شده باشی منم1ماه ازوقتم میگذره سردرگمم فعلا

💞خدایا عاشقتم💞

ان شاءالله ک مثبته من سونوم 60تومن شد بادفترچه نیروهای مسلح

آره منشی اشتباه کرده بود فکر کرده بود من سونو داخلی کامل برای چک شدن میخوام کبد و کلیه و اینا همش ، بعد که گفتم رحم و تخمدان گفت 50 نوبت گرفتم برای امشب، ازمایش خون هم رفتم تیتربتا گفتم دقیق ترینش چیه گفت همینه الان منتظرم ساعت12/5 بشه برم جوابشو بگیرم.

عزیزم دکترت نگف ازچی میتونه باشه این عقب افتادن؟البته انشاءالله ک باردارباشیم ولی بجز اون بارداری وک ...

آره از دکتر سوال کردم گفت اولین شک بارداریه اول باید اینو مشخص کنیم که مطمئن بشیم ،گفت کیست هم ممکنه باعث عقب افتادن بشه ولی الان من بگم برو سونو برای کیست ممکنه باردار باشی بعد مشخص نباشه زود باشه برای بارداری سونو گرافی کنی کیست هم نباشه هزینه اضافی دادی و دوباره باید تکرار کنی ، گفت اول بذار مطمئن شیم باردار هستی یا نه با آزمایش خون اگه نبودی برو سونو برای کیست .