2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 524 پست

بچه ها من از سایتی مشاوره گرفتم گفتم رفتم آز خون منفی بوده ولی بیبی چک مثبت میشه بهم این جوابو داده :😩😔😭

پاسخ دریافت شده از (کارشناس مامایی) به شرح زیر است:

جوابی که از طریق آزمایشگاه داده می‌شود معمولاً دقیق تر از بیبی چک می باشد و به بیبی چک خیلی نمی‌توان اعتماد کرد. اگر جواب بتا را به شما منفی اعلام کردند درست میباشد و شما باردار نمی باشید می توانید یک سونو گرافی از رحم و تخمدانها انجام دهید تا از نظر وجود کیست بررسی گردید.برای دقت بیشتر میتوانید سونوگرافی را به روش ترانس واژینال انجام دهید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگه کاملا نا امید شدم شما هم که دیگه نیومدین بگین چی شد چیکار کردین.

سلام عزیزم منم ناامیدشدم تازه جواب آزمایش خونمو گرفتم منفی شد سونوگرافی هم انجام دادم کیست نبود دیگه باید میرفتم سونوگرافی رو نشون دکترم بدم که دیگه حال نداشتم نرفتم😢😢😢😢

💞خدایا عاشقتم💞

بچه ها من از سایتی مشاوره گرفتم گفتم رفتم آز خون منفی بوده ولی بیبی چک مثبت میشه بهم این جوابو داده ...

یعنی دیگه هیچ امیدی نیس  بی بی چکا الکی مثبت میشن برام 

تا خدا هست به عالم چه نیازست