2777
2789
عنوان

خیلی نگرانممم

99 بازدید | 7 پست

دوستان من چند روز پیش خوردم‌ زمین،کنار ران پام کبود شد خیلی زیاد.الان کبودیش خیلی بهتر شده ولی وسطش دست میزنم چندتا چیز سفت توده مانند هست،برامده نیست ولی وقتی دست بزنم کامل مشخصه،بخاطر همین کبودیه هست؟یا بخاطر چیز دیگه ای هست؟اگر کسی میدونه بگه توروخدااا خیلی نگرانممم 

عزیزم به نظر من حتما یه عکسبرداری انجام بدین. کلا همیشه بعد از زمین خوردن با کبودی زیاد یه عکس بگیرین. اگه خدایی نکرده ترک خورده باشه استخون یا جابه جا شده باشه و جوش بخوره بعدا هزارتا زحمت داره. همین الان مگه چه قدر هزینشه. پیش یه ارتوپد برو خیال خودت رو راحت کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم به نظر من حتما یه عکسبرداری انجام بدین. کلا همیشه بعد از زمین خوردن با کبودی زیاد یه عکس بگیری ...

اخه درد نمیکنه زیاد،بعد الان دو هفته اینطورا گذشته،بنظرتون لازمه هنوز؟؟

اخه درد نمیکنه زیاد،بعد الان دو هفته اینطورا گذشته،بنظرتون لازمه هنوز؟؟

لزومش رو که عزیزم دکتر تعیین میکنه ولی این برامدگی که صبحتش رو میکنی غیر طبیعیه. اگر سختته پیش یه دکتر عمومی هم بری احتمالا بهت بگه نیاز داری یا نه. 

لزومش رو که عزیزم دکتر تعیین میکنه ولی این برامدگی که صبحتش رو میکنی غیر طبیعیه. اگر سختته پیش یه دک ...

برامده نیستا،یعنی از سطح پوست بالا نیومده و قابل دیدن نیست،فقط وقتی دست میزنم از داخل حس میکنم عین چندتا گردی برامده هست همونجایی که کبوده

برامده نیستا،یعنی از سطح پوست بالا نیومده و قابل دیدن نیست،فقط وقتی دست میزنم از داخل حس میکنم عین چ ...

عزیزم ممکنه تاندومی چیزی باشه یا لخته خون به نظرم بهتره بری و دکتر یه نگاه کنه