2777
2789
عنوان

ی زن دایی دارم

230 بازدید | 22 پست

چون ۵ سال پیش ب پسرش جواب رد دادم ازم متنفره 

متنفررررر هاااا 

در حدی ک نعوذ بالله بشنوه ک برام خواستگار خوبی اومده میره میپرونه ودق مرگ میشه 

امروز صب من رفتیم خیاطی یکی از اقوام ی داداش مجرد داره و ی بارم شایعه شد ک از من خواستگاری کرده در حالی ک نکرده بود ، بازم اون موقع رفته بود پرسیده بود 

الانم اون رفت خیاطی از صب ک من رفتم اونجا بخدا قیافش ماتم زده بود اما الان دیدم برگشته و همش می‌خندید و خوشحال بود هر وقت ی چیزی از من میشنوه همین میشه یا از من بدگویی میکنه و کار خودشو میکنه همین حالی میشه دیگ میشناسمش 

بنظرتون یعنی چی شده ، همش درگیرشم ک چرا با اون قیافه رفت با این خوشحالی برگشته  ؟؟؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سعی کن هیچوقت باهاش رودر رو نشی تا جایی که امکان داره

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

وای منم خالم اینجوریه باهام به پسرش جواب رد دادم

یبار از دهن دخترش در رفت گفت وقتی همسایتون ازت خاستگاری کرد رفت دعا گرفت براتون

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
زنیکه روانیه

اره بخدا خیلی ازم بدش میاد حالا پسرش بچه هم داره اما خب عروسش زیاد محلش نمیده حرص اونو گرفته تازه تهمت هم بهم زده ک کسی دیگ خواستگاریم نیاد با این من بخدا قسم دروغ بود

کاری کرده...نزارین چیزی و بفهمه بهش نگین

اره از قیافش مطمئنم ی حرفی زده ولی مطمئنم ک خیر نمیبینه 

اره بخدا خیلی ازم بدش میاد حالا پسرش بچه هم داره اما خب عروسش زیاد محلش نمیده حرص اونو گرفته تازه ته ...

وااااا پسرش زن گرفته بچه هم دااااره؟ واقعا این زن مررررریضه بخدااااا یعنی چیییی😳😳😳

سعی کن هیچوقت باهاش رودر رو نشی تا جایی که امکان داره

خونمون تو ی کوچه اصلا نمیتونم اگ بخوام جایی برم باید اونو ببینم اول متاسفانه این 

یا فهمیده شایعه بوده قضیه که خوشحاله یا اونی که گفتن خاستگارته یه ایرادی داره😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
خونمون تو ی کوچه اصلا نمیتونم اگ بخوام جایی برم باید اونو ببینم اول متاسفانه این

چه زن بدجنسیه از دستش به خدا پناه ببر 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
وای منم خالم اینجوریه باهام به پسرش جواب رد دادمیبار از دهن دخترش در رفت گفت وقتی همسایتون ازت خاستگ ...

یا خدااااا 

اینم بخدا شدید ازم متنفره و اصلا از خدا نمیترسع چن بار تا حالا خواستگار خوب ک رام اومده پرونده  

وااااا پسرش زن گرفته بچه هم دااااره؟ واقعا این زن مررررریضه بخدااااا یعنی چیییی😳😳😳

اره بخدا پسرش خیلیم پیشرفت کرده بچه هم داره اما خب عروسش محلش نمیدهالان نمیدونم چش بودانگار ذوق کرده بود الان ک برگشته 

یا فهمیده شایعه بوده قضیه که خوشحاله یا اونی که گفتن خاستگارته یه ایرادی داره😂

ن اون شایعه ک برا سال پیش بود اما اونم هنوز مجرده حتما رفته ی بدگویی کرده ازم