2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین😭😭

57 بازدید | 7 پست

ما وضع مالیمون معمولیه.همیشه هم بابامو درک کردم چیزای گرون نمیخرم.ولی امروز خیلی خیلییی دلم شکست.رفته بودم مدرسه همه هایلایتای رنگی ،دفترای خوشگل.کفش خیلی شیک و گرون.کلا وسایلای خیلی قشنگی داشتن.ولی من وسایلای خودمو ک نگاه کردم همه چیم ساده و ارزون بود.تو جامدادیم خودکار مشکی و قرمز و آبی و مداد و پاکن و تراش فقط داشتم.واقن دلم خواس منم مثل اونا باشم.حس میکنم ی سری ادما ب خاطر پول دور و ورشون شلوغه🥺😭

مهم اینه کی موفقتر باشه چ اهمیتی داره با چ وسیله ای حتی معروفترین دانشمندا و مخترعا هستن ک تو فقر بودن اما اختراعات ماندگار داشتن 

میخام بگم ک این چیزا ایندتو نمیسازه گلم بهش اهمیت نده هرکسی یه وضع مالی داره خب بیچاره پدرا خیلی زحمت میکشن ولی ب جایی نمیرسن نه بخودت نه ب ایشون سخت نگیر 

مهم اینه کی موفقتر باشه چ اهمیتی داره با چ وسیله ای حتی معروفترین دانشمندا و مخترعا هستن ک تو فقر بو ...

میدونم مامان منم همینو میگه.میگه تو ک شاگرد زرنگی اینجور چیزا برات مهم نباشه.بابامم برام کم نزاشته هاا.ولی خب دلم میخواست مثل اونا پولدار باشم بتونم هرچیزی ک دوس دارم و بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم مامان منم همینو میگه.میگه تو ک شاگرد زرنگی اینجور چیزا برات مهم نباشه.بابامم برام کم نزاشته ه ...

باور کن تمام کسایی ک دیدم اطرافم ک دنبال چشموهم چشمی و حسادتن زندگیای ناآرومی دارن هیچوقت راضی نیستن و از چیزی ک دارن لذت نمیبرن 

همیشه شاکر باش بخاطر چیزایی ک تو داری و بقیه ندارن همیشه پایینتر از خودتو ببین کسایی ک زندگی خیلی سختری دارن 

همینک میگی بابای بنده خدات برات کم نمیذاره یه نعمته 

پدر مادرا خیلی گناه دارن وقتی دستشون خالیه و بچشون دلش چیزیو بخاد خیلی خورد میشن اصلا ب روشون نیار زندگی خیلی سخت شده اوضاع اقتصادی داغونه درکشون کن بخودت سخت نگیر 

منم نداشتم بعدا ک پری سال دوازدهم بودم خریدم هیچ کدوم کاربرد نداشت 

فقط حواس پرتیه بخصوص هایلایتر و دفتر خوشگل  ساده اش شیکه

اینو نمیگم تورو آروم دارم بخاطر خودت میگم میخوام موفق بشی 

با چیزای سطحی الکی وقت نگزرونی قربونت

باور کن تمام کسایی ک دیدم اطرافم ک دنبال چشموهم چشمی و حسادتن زندگیای ناآرومی دارن هیچوقت راضی نیستن ...

بخدا اصلا از اون دخترا نیستم ک زور بگم همه چیو بخوام.همین ک مامان بابام همه چیو برام فراهم کردن و چیزی برام کم نزاشتن ازشون تشکر میکنم.الانم ک با خودم فکر میکردم با خودم میگفتم حتما همه ادما ک نباید یکی باشن.و اینکه من نمیخوام خودمو تغییر بدم من میخوام همین دختر کم توقع واسه مامان بابام باشم.اگه کسی بخواد ب خاطر پول با ادم دوس بشه اون ک رفیق نیست و باید ازش فاصله بگیریم.اصلااا ناراحتمو ب مامان بابام نشون نمیدم و نمیخوام نگرانشون کنم

منم نداشتم بعدا ک پری سال دوازدهم بودم خریدم هیچ کدوم کاربرد نداشت فقط حواس پرتیه بخصوص هایلایتر و د ...

بله منم چون چشمام خیلی ضعیفه با هایلایت نمیتونم زیاد ببینم.