2777
2789
عنوان

چقدر هدیه بدیم

38 بازدید | 4 پست

عروسی پسر عمم هست میشه پسر خاله شوهرم...این عمم خیلی شوهرم رو دوست داره و ی جور دیگ نگاش میکنه خیلی تو مجردی هواش رو داشت...بعد پارسال اومد هدیه خونه نویی ما ۵ تومن داد همه فامیلا ۱ تومن دادن ۵ داد گفت به کسی نگین....حالا عروسی پسرشه ی بچه دیگ هم داره من دوست دارم ۴ یا ۵ تومن بدیم ولی ی خورده دستمون خالی میشه....شوهرم میگ ۳ بدیم زشته؟نمیدونم چیکار کنیم....فامیلای درجه ۱ مثل خاله و دایی داماد دارن هر مبلغی میدن یکی ۱۰ یکی ۸...یکی ۳ یکی ۵ یکی ۱ونیم....حالا واقعا نمیدونم ۳ بدیم یا نه ی دختر عمه دیگه ام ک میشه دهتر خاله عروس داره ۲ونیم میده....میگم ما فامیل دوطرفه هستیم اگ ۳ بدیم کم نیس،؟؟الان اون بفهمه ما ۳ دادیم اونم ۳ تومن میده ولی حس میکنم زشته ی اندازه بدیم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دختر خاله عروس رو اشتباه گفتم میشه دختر خاله داماد

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

یدونه سکه یک گرمی بخرین اینجوری بیشترم به چش میاد

ن رسم سمت ما اینه ک هر چیز طلایی بدن میشه برا عروس من میخوام ب خالم بدم ن ب عروس اون هدیش جداس ک ی دستبند معمولی گرفتم ی شب قبل عروسی میدم