2777
2789
عنوان

قضیه طناز چیه

697 بازدید | 15 پست

کدوم تاپیک ؟موضوعش چی بود 

یکی نوشته فامیلشم کسی تاپیک خود اصلیشو  و داره ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا این تاپیکه براتون جالب بوده؟موضوعش چیه؟

من خودم دارم میپرسم موضوعش چیه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
من خودم دارم میپرسم موضوعش چیه

بله می‌دونم میگم چرا براتون جالب بوده😁

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بله می‌دونم میگم چرا براتون جالب بوده😁

وقتی موضوعش و نمی‌دونم چطور فک کردی جالب بوده ؟😐

فکر میکنم همونه ک بعد از ماه عسلش نمیدونم یا عروسیش شوهرسابقش خودشو میکشه

ینی شوهرش دوستش داشته ؟اسی ازدواج کرده شوهره خودشو کشته ؟

تعطیل شد. البته تاپیکای قبلیشم به همون اندازه جنجالی هستن.

خب چی بود موضوع 

وقتی موضوعش و نمی‌دونم چطور فک کردی جالب بوده ؟😐

وقتی گفتید قضیه ی طناز چی بوده فکر کردم یه کلیتی راجع بهش میدونی بعد تاپیک را پاک کردن از ادامه خبر نداری😐😐😐😐😐😐😐برای همین خواستم بدونم داستان چی بوده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب چی بود موضوع

کمی طولانیه. شوهر سابق این خانم شب عروسیش از عشق این خانوم تا صبح چیز خورده. مست شده. رفته به قصد خودکشی زده به یه تریلی و رفته کما. خانوادش زنگ زدن گفتن تو رو خیلی دوست داشت. دکتر گفته اگه اون بیاد بالا سرش و باهاش حرف بزنه شاید از کما در بیاد! 

بچه ها هم گفتن رمان نوشتی. چون طرز نوشتنش هم عجیب و غریب بود. می گفت به بابام گفتم بابا رضا چی شده!

رضا شوهر سابقشه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
کمی طولانیه. شوهر سابق این خانم شب عروسیش از عشق این خانوم تا صبح چیز خورده. مست شده. رفته به قصد خو ...

آها 😂🥴آخرش نرفت پیش رضا؟