2777
2789
عنوان

خیاط خوش قول دیدید توی زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 32 پست

اصلاا

بلانسبت کلا تو کشورمون خوش قول ندیدم

کارای اداری ک نمیشه انجام داد میگن کارت و درست میکنیم نمیشه

خیاط میگه کارت و چندروزه تحویل میدم عمل نمیکنه

متاسفانه حس میکنم مسئولیت پذیر تربیت نشدیم حتی اگر خودم یکیش باشم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
دیگه فصل ساحلی که گذشت خخ !!آشناست ؟

اره دیگه بهش زنگ زدم گفتم ندوز بذار سال دیگه 

همیشه خانوادگی به این خانم لباس میدیم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه زمستون شد😂

اره برای سال بعد خوبه 😂

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
یه بار بنده خدا خیاط من سیزده بدر وایستاد لباس منو تحویل داد بعد رفتن بیرون، ولی آخرین بار بود که خو ...

یه بار من لباسمو داد خیاطی برای عروسی 

راستشو گفتم که فلان روز میرم عروسی  

یعنی یه جوری دیر تحویلم داد که با ارایش رفتم ازش تحویل گرفتم

سلام مهرنوش عزیزم خوبی ؟ خبری از کاربر مه لقا نداری ؟ توی گروه تون نیست ؟ نیستش

نه عزیزم خبر ندارم 

نه توی گروه ما نیست 

توی گروه بهار هستش 

بهار می‌گفت همین روزا زایمان می‌کنه 

احتمالا رفته خارج از کشور 

2790
2778
2791