2777
2789

فک نکنم خوب باشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يكي از منطقه هاي تهران هست ميخوام بدونم خوبه با بد😂

عزیزم مگه نمیدونی اینجا همه نیاوران و زعفرانیه میشینن و از مناطق دیگه ایراد میگیرن😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

استادمعین خوبه.مرکز شهره تقریبا.و جای ناامن و بدی نیست به نظرم

اما اگه غرب میخوای بیا سمت اریاشهر و جنت اباد اینا

اگه بیشتر میتونی هزینه کنی سعادت اباد و گیشا

عزیزم مگه نمیدونی اینجا همه نیاوران و زعفرانیه میشینن و از مناطق دیگه ایراد میگیرن😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀ ...

😂😂😂😂 رهن ٣٠٠ ميتونم اجاره ١٣ تومن ميتونم 

😂😂😂😂 رهن ٣٠٠ ميتونم اجاره ١٣ تومن ميتونم

اگه متراژ بالا نخوای انتخاب زیادی داری

بلوارفردوس شرق و غرب

جنت اباد

ایت الله کاشانی

شهرآرا

اما من جای شما بودم بلوار فردوس شرق رو انتخاب میکردم. هم دسترسی خوبی داره به همه جا

هم یه جورایی زنده س. پاساژ و رستوران و رفت و امد همیشگی

امنیتم داره

اگه متراژ بالا نخوای انتخاب زیادی داریبلوارفردوس شرق و غربجنت ابادایت الله کاشانیشهرآرااما من جای شم ...

سر و صدا تو خونه میاد؟! چون میخوام درس بخونم سر صدا اذیتم میکنه ، نه متراژ کم میخوام