سلام خانما چندوقت پیش یکی از فامیلامون ابیاری داشت به شوهرمم گفت بیا کمکم چون شب بود...بعددیگه شوهرم اومد وخوابید صبح واسش پیام اومد رفتم ببینم کیه دیدم اون تایمی که باغ بوده یسری پیام ردو بدل شده که حرفای بدی زده بودن ازاونجایی که به شوهرم اعتماد داشتم گفتم حتما رفیقش بوده
چه نظری اخه بند تمبونش شل شده خانمای نینی سایتی مرزهای خوشبینی رو جابجا کردن
ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید
بیخیال شدم ظهر دوباره یادم افتاد رفتم شماره رو برداشتم و دیدم بعله عکس پروفایلش یه زنه....نتونستم خودما کنترل کنم زدم زیر گریه شوهرم که اومدم هرچی گفت چیه گفتم برو ببین دیشب چه پیامایی دادی الانم منو ببر فقط خونه بابام که مزاحمت نباشم...رفت توگوشیش انگار که تازه پیامارو دیده باشه شروع کرد فحش دادن که فلانی برداشته باگوشی من پیام داده پاک نکرده...منم باور نکردم اینقدر بحثمون بالاگرفت که گفت حالاکه اعتماد نداری بیا ببرمت خونه بابا
ازطرفی همون فامیلمون تاحالاچند بار شنیدم که با زنای دیکه بوده و زندگی درستی نداره واسه همین یکم یاورم شد شوهرم گفت شارژگوشیش تموم شده بود به من گفت یه لحظه گوشزتو بده منم نمیدونستم چکار داره بهش دادم...زنه هم بعدرفته بود به اون مرده گفته بود زن اون بهم پیام داده...هنوز خود اون فامیلو ندبدم ببینم واکنشش چیه