2777
2789

چهار سالشه شاید خیلی درست نباشه اینجا مطرح بشه اما خب حس کردم نگم میترکم امروز خونه دوستم رفتم یه دختر ۴ ساله داره البته هنوزم اونجام 

بعد دوستم داشت آشپزی میکرد یهو دیدم دخترش خیلی عذر میخوام باد معدشو بیرون داد بعد نشسته بود روی مبل دیگه یهو دستشو برد سمت شلوار آورد دم دماغش یه نفس عمیق کشید یه آخیش از ته دل گفت من حالم بد شد رومم نشد که دوستم بگم چرا اخه اینجوری کردددد

حالم بده خیلی عذر میخوام اگه حالتون بد شد اما فعلا میتونستم به شماها بگم شاید تجربه داشته باشید دلیلشو بدونید

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد جدی نگیر بچه ست دیگه 😅

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
به مامانش بگو

وا چی بگه؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها تو این سن کارای چرک زیاد میکنن

عادیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

حال منم بد شد  

بابا این بچه ها ایینه بزرگتراشونن این چیزا رو توخونه هاشون یاد میگیرن والی چرا بقیه بچه ها از این حرکات نمیکنن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟